Létrehozva: 2019.02.06.

Csúnyán elbánt a Story magazin Vajna Timi gyászoló húgával

Szavak sincsenek arra a bánásmódra, ahogyan a magazin szó szerint kipenderítette a fiatal fotóst. Gyomorforgató, mivel zsarolták.

Vajna Timi húga megdöbbentő Instagram-posztban rántotta le a leplet arról a módszerről, ahogyan a Story magazin szerződést bontott vele. A fiatal fotóst még januárban kereste meg a lapot működtető cég egyik online kiadványa azzal, hogy legyen ő a hivatalos fotósuk a hétvégén megrendezésre kerülő sztárpartijukon.

Palácsik Lilla csapatával akkor is keményen készült az eseményre, miközben küzdött a gyászával, hiszen ő is közel állt testvére férjéhez, Andy Vajnához. Éppen ezért szerette volna kihasználni a magazin, és a fotósszerződésükre hivatkozva próbálták meg rábírni, hogy beszéljen a legendás producerről.  Lilla természetesen nemet mondott, amiből az lett, hogy már nem mehet a partira sem dolgozni, sem vendégként.

A teljes történet Lilla posztjában olvasható:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sziasztok! Az elmúlt hetekben a minket ért veszteség miatt eltűntem, nem posztoltam, inkább csak egymással foglalkoztunk. Rengetegen írtatok, hogy remélitek jól vagyunk, nagyon aranyosak vagytok mind! Próbálunk jobban lenni, de Andy hiánya mellé számos más fájdalom is párosul. Emiatt rakom ki most ezt a posztot. Mint tudjátok fotósként dolgozom és a divat, illetve a családi fotózásokon túl több hazai média felületnek is készítek fotókat. Nagyon hálás vagyok ezekért a lehetőségért, mert úgy gondolom, hogy a szakmai fejlődésemhez rengeteg tud hozzá adni! Ezért általában az összes sajtóval kapcsolatos esemény fotózására igent mondok, így volt ez az NL café megkeresésével is. Az NL café januárban keresett meg, hogy szeretnék ha én lennék a hivatalos fotósuk a Story Gálán, aminek persze én nagyon örültem! Közösen kitaláltunk egy nagyon jó koncepciót ami kicsit a Vanity Fair szokásos Oscar gála fotózásira hasonlított volna. Mivel Tamással nagyon maximalista típusú emberek vagyunk, egyből azon gondolkoztunk, hogy szeretnék a lehető legjobb mínőségben készíteni a képeket, ezért megkerestük a Phase One Magyarországot, hogy működjünk együtt és a 100MP-s csodakamerájukkal csinálhassak fotókat a magyar celebvilágról. Nekik nagyon tetszett az ötlet és megígérték hogy asszisztenciát is biztosítanak a számomra! Én ezt jeleztem az NL café felé is, hogy nem ketten hanem 3an lennénk az én kis fotós sarkomban. Ezután teltek a hetek és közben elment közülünk Andy Majd a halál után napokkal kaptuk sorban a hívásokat a Storytól hogy a fotós együttműködés miatt illene interjút adnunk Andy haláláról, temetéséről, stb. Természetesen nemet mondtuk, és gusztustalan dolognak tartottuk az egész telefonhívást, majd később nem is vettük komolyan! Ám eljött a mai nap, (2019.02.06. ) amikor szűk létszámkeretre hivatkozva (kezdetben a fotós asszisztens +1 főre, majd Tamásra és rám) 3 nappal a Gála előtt visszamondtak a megbízásunkat, és finoman közölték, hogy a Gálára sem vagyunk meghívva. A történetet elmesélve csak annyit szeretnék mondani, hogy a gyász időszakában partyzgatni úgy sem mennénk! Az egész Story Gálát egy munkának éltem meg, egy kihívásnak és egy megtiszteltetésnek!

Visváder-Palácsik Lilla (@lillapalacsik) által megosztott bejegyzés,

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megdöbbentő, amit ez az étel tehet az egészségünkkel

origo.hu

Kiderült az igazság Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról

borsonline.hu

Elfogadta a parlament: teljes mértékben betiltják a cigaretta árusítását

ripost.hu

Feladta a harcot, édesapja után halt a hétvégi háztűzből kimentett 4 éves kisfiú

magyarnemzet.hu

Levillogta a rendőrt az éjszaka közepén az érdi édesapa és nagyon jó oka volt rá

origo.hu

Kiderült, ki Árpa Attila barátnője

mindmegette.hu

Innen tudod, ha túl sok kávét iszol: a szervezeted jelez

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Megvan Dárdai utódja a Herthánál, teljes a káosz Berlinben

magyarnemzet.hu

Budai Gyula feljelentést tett, Szabó Tímea szerint szép lett a Lánchíd + videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Aleksandra elárverezi egyik kedvenc luxusholmiját

SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nem gondoltad volna: ilyen ajándékokat kapott Schobert Norbi a családjától!

SZTÁRDZSÚSZ

Nagy Ő Virág megmutatta a pasiknak, hol a helyük

SZTÁRDZSÚSZ

Horváth Éva választás elé állította az embereket, lehetetlen dönteni