SZTÁRDZSÚSZ

Curtis: A fiam az egyetlen jó dolog az életemben

A rapper hasít a Sztárban Sztárban, már csak egy hét, és ha nem vigyáz, a döntőben találhatja magát.
  • Szerző: angie

A műsor kezdetén, augusztusban mindenkit megdöbbentett a hír, hogy Curtis és gyermeke édesanyja, Krisztike elválnak, külön utakon folytatják. A döntés ellenére a szülők jóban vannak, sőt, egymás közelében laknak, hogy kisfiuk, Doni a legkevesebbet érzékelje a változásból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Úgy fest, gyermeke anyja is sokat tesz azért, hogy a fiúcska minél több időt tölthessen apukájával, aki mostanában elfoglalt. A megtudta, a Sztárban Sztár próbáin is meglátogatják, ahol a kisfiú is mindig jól érzi magát. Kiderült azonban, hogy nála már csak Curtis örül jobban.

Fotó: Tv2

„Mindig bejönnek hozzám, hála a jó Istennek. Doni jelenléte feltölt, de nem csak a Sztárban Sztárban, bárhol megjelenik, azt mindenki megérzi. Elképesztő jelenség, az egyetlen jó dolog az életemben. Szeretem, amikor körülöttem van, könnyebben megy a felkészülés is. Persze voltak furcsa pillanatok, főleg, amikor kisminkeltek, szegény kiscicám nem értette a dolgot, de ma már csak nevet rajtam. Sokat jelent, hogy az adás előtt még találkozunk és úgy tűnik, hogy eddig szerencsét is hozott nekem”áradozott Curtis, aki lapunknak elárulta, hogy Doni kedves energiáján túl minek köszönheti még a sikerét a Sztárban Sztárban.

„Elég behatároltak a képességeim énekügyileg, de egy igazán jó előadónak tudnia kell, hogy mikor mi kell a közönségnek, a zsűrinek. Érzem, hogy mikor bolondozhatok, és mikor kell komoly előadást nyújtani. Szerintem ez is művészet. A mi sikerünk Majkával abban rejlik, hogy 10 éve tudjuk, mi kell az embereknek. Annak ellenére, hogy magunknak írjuk a dalokat, tudjuk, működni fog, mert mi is csak átlagemberként élünk. Attól függetlenül, hogy a jó Isten felkarolt, még mindig ugyanaz a lakótelepi gyerek vagyok” – fejezte be Curtis.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?