SZTÁRDZSÚSZ

Katzenbach-gyilkosság: „Várjuk haza Lajost!” – Curtis bízik testvére ártatlanságában

Nehéz éveket tudhat maga mögött Curtis, aki megjárta a drogelvonót. Aggódott is érte a családja, de ő visszatalált a helyes útra. Most viszont a testvére, Lajos került óriási bajba, belekeveredett egy gyilkossági ügybe.
  • Szerző: szbd

Hosszú évek drogpokoljáról vallott Curtis Hajdú Péternek a vasárnap este 21:50-kor a LifeTV-n adásba kerülő Frizbi című műsorban. A rapper majdnem tíz évig volt a kábítószerek rabja. Eleinte kokainozott, majd cracket is használt. Saját bevallása szerint már nem élne, ha nem teszi le a cuccot. Curtis mesélt többek között arról is, hogyan sikerült visszatalálnia a helyes útra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Le kellett tennem. Elmentem egy bizonyos helyre, és ott segítséggel, nem magamtól. Én azt hittem, magamtól is le tudom majd tenni, de nem ment. Mikor kijöttem, utána még 8 hónapig rendszeresen jártam egy bizonyos terápiára” – emlékezett vissza Curtis, aki bevallotta, hogy rengeteget költött drogokra, heti 3-4 alkalommal is be volt állva.

„Én függő voltam. Sokat költöttem, nagyon sokat. 100 milliós tétel” – tette hozzá a rapper, aki az elvonón egyéni terápián vett részt, miután kizárták a csoportosról. Curtis ugyanis kötözködött a betegekkel.

Curtis őszintén beszélt magánéletéről és a családjáról

Curtis őszintén beszélt magánéletéről és a családjáról
Fotó: Metropol

„Lehetett csoportterápiára menni és egyénire is. Én csak egyszer voltam csoportoson, pont azért, mert ott mindig azt hazudják: „én nem tudom, miért csináltam. Esküszöm”. Hát miért? Mert jó volt, b*z’meg. Lehet hazudni…,de aki azt mondja, nem jó, nem csinálja. Én azért csináltam, mert jó volt. Kipróbáltam és bejött az érzés. Szóval egyetlenegyszer voltam a csoportterápián, mert egyből kizártak. Én beleálltam ezekbe a dolgokba. Mások is fogyasztók voltak, de elkezdtek félrebeszélni meg hazudozni…”

A közönség egészen addig semmit sem tudott Curtis titkos életéről, amíg Majka a SZIN színpadán le nem leplezte őt. Ország-világ előtt buktatta le, hogy kábítószerezik, emiatt pedig kirúgta a zenekarból. Ez a botrányuk visszavonhatatlanul rányomta a bélyegét a kapcsolatukra.

„Nagyon jóban vagyunk. De azt nem mondanám, hogy ugyanolyan jó barátok vagyunk, mint a legelején, hogy mindent együtt csinálunk. Nem járunk annyit össze. Peti 10 évvel idősebb, más társaságba jár, más az életvitelünk. De nagyon szeretjük egymást.”

Volt felesége, Krisztike is mellette állt a bajban. Ráadásul pont akkoriban derült ki, hogy gyermeket várnak, amikor a rapper elvonón volt. Bár a házasságuk zátonyra futott, napi szinten tartják a kapcsolatot kisfiuk miatt. Azután sem romlott meg a viszonyuk, hogy Curtis újra szerelmes lett. Sőt, volt neje és új kedvese jóban vannak egymással.

„Nagyon jó a viszonyunk, együtt neveljük Doncsit, mindent közösen beszélünk meg. 10 percre laknak tőlünk. Mindennap találkozunk” – magyarázta Curtis. „Amikor összejöttem Judyval, már bőven külön voltunk, nem igazán kellett mit megbeszélni. Kriszti örül, hogy Judyval vagyok, egy komoly sportolóval és kiegyensúlyozott nővel. Könnyebben engedi hozzánk Doncsit, aki látta már Judyt. Harmonikus a kapcsolatuk” – mondta el a rapper, akinek a drogpokol után a magánélete rendbe jött, és a karrierje is szárnyal. Most a bátyja, Lajos miatt aggódik, akit két másik férfival együtt május 11-én hajnalban fogott el a TEK. A gyanú szerint szerepük volt a 2009-ben eltűnt Katzenbach Imre megölésében.

„Egyelőre várjuk azt, hogy hazajöjjön. Bízom abban, hogy minden ki fog derülni, az, hogy a bátyám ártatlan. Mindenki tudja, hogy ártatlan. Édesanyám nehezen viseli, de mellette vagyunk. Együtt van a család és várjuk haza Lajost. Haza fog jönni” – reménykedik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?