SZTÁRDZSÚSZ

Damu Rolandról beszélt Ábel Anita, ezt mondta róla

A népszerű műsorvezető kendőzetlenül mondta el a véleményét a zűrös életű kollégájáról.
  • Szerző: BDF

Érdekes témát boncolgatott Bochkor Gábor és vendégei az ATV-n látható #bochkor vasárnap esti adásában. Szóba került, hogy a színházak évek óta mellőzik Damu Rolandot, aki bár már lassan öt éve, 2015 tavaszán szabadult a rácsok mögül, a nagy visszatérés még mindig várat magára. Miközben Bochkorék a miérteket fejtegették, Ábel Anita szót kért, és kendőzetlenül elmondta véleményét színésztársáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: ATV

„Mégiscsak kollégáról beszélünk. Mi a szinkronban dolgoztunk együtt.. Tény, hogy van egy nagyon nehéz természete, és igazság szerint a börtön előtt már volt híre. Szóval mindenki tudta, hogy nem egy könnyű eset. De én azt gondolom, hogy ő igenis egy tehetséges színész.Nyilván kellene mellé egy olyan ember, aki rendbe teszi a gondolkodását, mert azzal a mentalitással, amivel gondolkozik, és irányítja az életét... Hát nem biztos, hogy odavezet, hogy a jövőben bárhova is hívni fogják” – magyarázta Anita, aki szóba hozta Damu önálló estjét is, ami a visszajelzések és kritikák alapján jól sikerült darab lett. Ezért sem érti, hogy a zűrös életű színész miért veszett össze később az előadás rendezőjével, akitől szinte végig segítséget kapott.

„Ha én azt gondolom, hogy ez az utolsó esélyem, és csinálok egy önálló estet, amiben az életemet, a fájdalmamat dolgozom fel, énekelek stb.., és találok egy embert, aki ebben támogat, akkor nem veszek össze vele„ – vélekedett Anita, aki szerint nem azért nem kap színházi állást Damu, mert börtönviselt, hanem mert képtelen változtatni a stílusán.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?