Létrehozva: 2020.04.28.

Deák Bill Gyula: Otthon vagyunk, hogy életben maradjunk!

Igyekszik minden szabályt betartani Deák Bill Gyula, aki hetekkel ezelőtt feleségével bezárkózott az otthonába. Bár Marika főztjéből jókat eszik, ez sem feledteti imádott közönsége hiányát.

Hetek óta ki sem mozdult otthonából Deák Bill Gyula! A 71 éves magyar blueskirály nagyon komolyan veszi az operatív törzs által előírt óvintézkedéseket. Bár szívrohama miatt nyolc éve komoly műtéten esett át, Bill kapitány inkább a felesége miatt aggódik. Marika nemrégiben infarktust kapott, ami miatt operálni is kellett.

Fotó: Ripost

„Otthon vagyunk, hogy életben maradjunk! Muszáj az egészségünkre vigyázni, most jobban, mint eddig bármikor. Kicsit kemény is a helyzet, mert a számlák jönnek, és ugye bevételem most nincs, csak a kiadás. De majd csak lesz valahogyan. Remélem, túléljük” – mondta bizakodva a Ripost-nak Bill kapitány.

„Én nem is megyek sehova. Hívtak interjúzni a televízióba, majd mondták, hogy idejönnek hozzám, és az otthonomban beszélgetünk, de határozottan nemet mondtam. Nem is tehettem mást. A feleségemnek volt egy infarktusa, és három sztentet raktak be neki. Isten ments, hogy bármi baja legyen. Ide nem jöhet be senki” – fogalmazott komoly hangon a magyar blueskirály, aki nem szeret tétlenkedni, a hétköznapokban a koncertek mellett mindig igyekszik elfoglalni magát, például sok Fradi- meccset néz. Most azonban nagy bánatára erre sincsen lehetősége.

„Az az igazság, hogy rettenetesen unatkozom! Engem az unalom fog megölni, nem a vírus” – poénkodott az énekes, majd komolyra fordította a szót. „Hiányzik, hogy koncertezzek, hiányzik a közönségem. Ez az itthon ülés a legborzalmasabb, hogy nem tudok mit csinálni. Persze, most ez a legbiztonságosabb dolog, amit csak tehetünk. Türelmesen ki kell várni a végét.”

Deák Bill Gyula életkora és szívproblémája miatt a veszélyeztetett kategóriába tartozik, de nem tart a vírustól. Mint mondta, őt a semmittevés jelenleg jobban megviseli.

„Nem félek. Megpróbáljuk megoldani, hogy ne legyen semmi baj. Az udvarra járok ki napozni és sétálni. Mást nem is nagyon tudok csinálni. A nap fénypontja, amikor a fiam és a menyem hozzák nekünk az élelmiszereket. Mindig várom, hogy láthassam őket. Bár ez sem olyan, mint volt, hiszen csak a szemüket látom a maszk mögül. Ők látnak el minket mindennel, és a feleségem pedig kiválóan főz” – fogalmazott lapunknak Deák Bill Gyula, aki alig várja, hogy újra színpadra lépjen.

„Reménykedem, hogy minél hamarabb véget ér ez az időszak. Nagyon várom, hogy újra találkozhassak szeretett közönségemmel.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Már ez a nagyhatalom is a harmadik világháborúra készül

borsonline.hu

Testvérviszály lett Vajna Timi nagymamájának kórházi kezeléséből

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

hirtv.hu

Megfenyegette egy baloldali aktivista a kormánypárti képviselőket a Parlamentben

origo.hu

Pénzt lehet keresni a tilosban parkolók bejelentésével

astronet.hu

Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Mandula Ádám kiszabadult, egyre jobban aggódnak érte az emberek

SZTÁRDZSÚSZ

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hírt kapott a magyar zenész: elfogta a rettegés, hogy két gyerekkel utcára kerülnek