SZTÁRDZSÚSZ

Delhusa Gjon: Teljesen meggyógyultam!

A zenész végre fellélegezhet, ugyanis teljesen felépült a koronavírusból.
  • Szerző: Ripost

Delhusa Gjon a poklok poklát élte át a koronavírus miatt! A zenész októberben összesen 23 napot töltött kórházban, és napokig az intenzíven kezelték, miután a tüdőkapacitása nyolcvan százalék alá esett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szerencsére szervezete nem adta fel a harcot, és most már kijelentheti, hogy teljesen meggyógyult. Gjon ugyanis a napokban volt a legutolsó kontrollján, ahol az orvosok közölték vele, többszöri vizsgálatokra már nem lesz szüksége.

Fotó: TV2

Túl vagyok a legutolsó vizsgálatomon, ami egy tüdő CT és egy vérvétel volt. Teljesen meggyógyultam! Gyakorlatilag végleg elengedtek, nem kell jönnöm többször, és azt mondták, terhelhetem magam. Súlyzópadra feküdhetek, futópadra mehetek. Vidám vagyok, visszanyertem a régi énemet! Most már csak egy rossz emlék ez az egész” – idézte a Metropol a zenész videójából. Delhusa egyébként korábban azt is elárulta, hogy a vírus szövődményei miatt nem lélegezhet fel teljesen, ugyanis vérhígítót kell szednie még négy hónapig, mivel a betegsége elején egy vérrög alakult ki a tüdejében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?