SZTÁRDZSÚSZ

Bochkor Gábor eltitkolt exének meglepő vallomása: Újraélek dolgokat

Új oldalát mutatja meg az internetes közösségi oldalán Demeter Alexandra!
  • Szerző: Ripost

Bochkor Gábor eltitkolt exe, Demeter Alexandra egészséggel kapcsolatos témákban ad tanácsokat azoknak, akik megkeresik őt. Kezdeményezése rövid idő alatt roppant népszerű lett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Nehéz időszakon vagyok túl, igyekszem új kihívásokra fókuszálni, így elindítottam az Instagram-oldalamon valamit, ami már régóta piszkálta a fantáziámat. A lényege, hogy bárki kérdezhet egészséges életmód, helyes táplálkozás, táplálékkiegészítők és sport témakörben, amire hetente egyszer kérdezz-felelek formában válaszolok. Egészen elképesztő, mennyien kérnek tanácsot és mennyi visszajelzést kapok. Célom az, hogy gyógyszerészként még egészségtudatosabbá tegyem a követőimet„ – mondta a Blikknek Alexandra, akinek bizonyos kérdésekben orvosok is segítenek a válaszadásban, hogy a lehető legszakmaibb tanácsot kapják az érdeklődök.

Sokan járnak hasonló cipőben

Alexandrát a saját történetével kapcsolatban is sokan keresik, hiszen két és fél éven keresztül élt titkos viszonyban Bochkor Gáborral, ez rengeteg fájdalmat okozott neki, de végül rászánta magát a szakításra. Most az ő példájából merítenek erőt sokan.

„Nagyon sok levelet kapok, vagy 30 nő történetét hallgattam végig a legutolsó részletekig. Egyrészt nagyon megterhelő, mert én is újraélek dolgokat, másfelől kötelességemnek tartom, hogy segítsek” – árulta el Alexandra, akitől a legtöbben azt kérdezik, hogy lépjenek ki a kapcsolatból, amiben elnyomva érzik magukat.

„Megdöbbenve olvastam végig annak a lánynak a sorait, aki 5 éve él félelemben egy magas beosztású férfi, egy városvezető mellett. Szinte könyörgött, hogy segítsek neki. Ilyenkor a család a legnagyobb támasz, de pontosan tudom, hogy sokszor már a legközelebbi hozzátatozóinak is szégyelli bevallani az ember, milyen spirálba került bele. Sok esetben azt szoktam javasolni, hogy kérjék szakember segítségét„ – tette hozzá Alexandra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?