SZTÁRDZSÚSZ

Kamerák előtt vallotta be: így készül az apaságra Dobrády Ákos

Dobrády Ákos, a TNT frontembere márciusban árulta el, hogy kedvese babát vár, a pici június elején érkezik majd. Most arról is őszintén beszélt, hogy készül élete legfontosabb szerepére.
  • Szerző: Doris

Dobrády Ákos a Life TV-n futó Bréking szerdai adásában mesélt arról őszintén, hogyan készül élete legfontosabb szerepére, az apaságra.

Kamerák előtt vallotta be: így készül az apaságra Dobrády Ákos

Dobrády Ákos
Fotó: Bors

Mint ismeretes, a TNT frontembere márciusban erősítette meg, hogy a kedvese várandós, sőt azt is elárulta, hogy a pici június elején érkezik majd és kisfiú.

Szabó Dóra kérdésére az énekes elmondta, hogy három apukáknak íródott szakkönyvre is beruházott, igaz, még egyiket se nyitotta ki!

„Az egyik a stresszmentes nevelésről szól, az még kicsit odébb van, mindenesetre bevásároltam a szakirodalomból. Lassan el is kéne kezdeni olvasni” – elmélkedett a dalszerző.

Lotfi Begi szintén a Bréking vendége volt, és háromgyermekes apukaként adott is néhány tanácsot Dobrády-nak. Szerinte nem rossz ötlet a könyv, de úgy véli, minden megy majd magától, hiszen egyből bekapcsolnak az apai ösztönök, amint a pici a világra jön.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?