SZTÁRDZSÚSZ

Dömpingszerűen alázza a sztárokat Puzsér Róbert!

A kritikus évekkel ezelőtt hatalmas népszerûségnek örvendett, azóta viszont már a rajongóit is taszítja a durva viselkedése.
  • Szerző: Ripost

Nagyjából öt évvel ezelőtt Puzsér Róbert az ország egyik legnépszerűbb kritikusa volt. Frappáns szövegeivel több tízezer ember elismerését vívta ki, ám az utóbbi években elszaladt vele a ló. Az élő fába is beleköt, ez pedig már a rajongóinak sem tetszik. Legutóbb Tóth Gabit vette a szájára, ennek apropóján összeszedtük az utóbbi idők legarcpirítóbb beszólásait!

A bíróságig mentek

Hajdú Péter

Hajdú Péter és Puzsér Róbert vitája 2013 óta tart, és annyira eldurvult, hogy a két híresség a bíróságon kötött ki. A kritikus egy Facebook-bejegyzésben megsértette a műsorvezető személyiségi jogait, amiért idén márciusban pénzbüntetésre is ítélte a bíróság. Puzsér „pszichopatának” és „takonygerincűnek” titulálta a tévést, mivel szerinte Hajdú a saját műsorában többször is felkavaró témákat érintett. A kritikus szerint a műsorvezető emberek nyomorából csinált cirkuszt. Később Hajdú elmondta, nagyon megbánta, hogy perre mentek, mert végül csak évek múltán kerülhetett pont az ügy végére. Ám a két híresség vitája azóta sem ér véget: Puzsér nem ereszti a markából Hajdú Pétert.

Lelki fogyatékosnak nevezte

Sebestyén Balázs

Puzsér Róbert 2017-ben durván nekiment Sebestyén Balázsnak. A kritikusnál Balázs viselkedése, gondolkodásmódja és megnyilvánulásai verték ki a biztosítékot. Egy régi videó alapján Puzsér sikeres, gonosz szociopatának nevezte a rádióst, akinek humora szerinte a lelki fogyatékosságából ered. „Õ az önirónia nélküli showman, kritikátlanul arcoskodó karakterével a show műfajának teljes elárulását hordozza.” Balázs a tőle megszokott könnyedséggel viselte a kritikát, és hidegen hagyták Puzsér bántó szavai.

Prostituáltnak nevezte

Tóth Gabi

Tóth Gabit amiatt az interjúja miatt támadta meg Puzsér Róbert, amelyben az énekesnő gyógyítónak nevezte magát. Viszont a kritikus szerint Gabi nem más, mint egy „ordenáré, tetoválásokkal teli és kihívó ruhákba öltöztetett prostituált”, akit egy idegen intelligencia küldött a Földre, hogy a nárcizmus és a gátlástalanság mértékét tesztelje rajta. Gabi albumait hitványnak nevezte, és felháborítónak tartja, hogy az énekesnő pályakezdő fiatalokat mentorált.

Kitaszítaná a médiából

Kiszel Tünde

Puzsér Róbert legkedveltebb célpontja Kiszel Tünde. A naptárdíva ugyanis minden évben megkapja a magáét! A kritikus többször is felszólította már Tündét, hogy vonuljon ki a közéletből: „Tünde nem más, mint egy produktum nélküli híresség.”

Persze dekoratív médiaszemélyiség sem maradt adósa, sokszor elmondta, hogy elhatárolódik Puzsértól és értéktelen embernek tartja.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?