SZTÁRDZSÚSZ

Dráma az esküvőn: Nem hiszed el, mi történt a magyar sztár lagziján

Sokkolta a színészt, amikor megtudta, mivel kell szembenézniük.
  • Szerző: Doris

Váratlan események egész sorozata zavarta meg Németh Kristóf és kedvese, Zita téli esküvőjét! Bár a szerelmesek alig várták, hogy egybekeljenek, a sok fiaskó miatt már kezdték úgy érezni: minden összeesküdött ellenük.

"Sokkolt minket, amikor valamilyen ürüggyel visszamondták az először kiszemelt templomot, és ismét neki kellett állni a keresésnek. De ez semmi volt ahhoz képest, ami még ránk várt! Próbáltunk időpontot kérni az önkormányzattól, majd heteket vártunk arra, hogy fogadjanak, és végül közöljék, hogy december tizenhetedikétől zárva tartanak"

- kezdte a hot! magazinnak Kristóf, aki azt hitte, ennél rosszabb már nem jöhet. Tévedett. Az igazi dráma még csak ezután jött.

"Legnagyobb döbbenetünkre azt mondták: ahhoz, hogy december huszonegyedikén egybekeljünk, pont egy nappal korábban kellett volna jönnünk, mert a törvény szerint a bejelentkezéshez képest a harmincegyedik napon lehet a legkorábban házasságot kötni."

Kristófék azonban annyira elszántak voltak, hogy végül megtalálták a megoldást, aláírt engedélyt szereztek a jegyzőtől.

Ám mielőtt tényleg összeköthették volna az életüket, minden újra a feje tetejére állt. Mintha az égiek esküdtek volna össze ellenük! Arra ugyanis senki sem számított, hogy a lelkész nem érkezik majd meg a templomba, ugyanis egy baleset miatt óriási dugóba keveredett.

Az első kétségbeesés után elkapott minket a nevetés. A mi esküvőnk tényleg rendhagyó!

- humorizált a színész, aki végül rögtönzött egy jót.

Az anyakönyvvezető összeadta őket a templomban, majd mindannyian átvonultak a visegrádi szállodába, ahol egy különteremben megvárták a lelkészt, aki végül szerencsésen odaért.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?