SZTÁRDZSÚSZ

Drámai bejelentés: Daganattal műtötték Gáspár Beát

Belebetegedtek Gáspárék a NAV-os botrányba. Egy év szorongás után kicsit fellélegezhetett a család, ám megbosszulta magát a sok idegeskedés.
  • Szerző: Angie

Belebetegedtek Gáspárék a NAV-os botrányba. Egy év szorongás után kicsit fellélegezhetett a család, ám megbosszulta magát a sok idegeskedés. Gáspár Győző nemrég súlyos pánikrohamot kapott az autópályán, amiről a %% is beszámolt, Bea asszonynak pedig az immunrendszere gyengült le. A napokban meg kellett operálni, de kedélyállapotával is problémák vannak.

Gáspár Győzőt még áprilisban adócsalással vádolták meg. A NAV akkor több mint 200 millió forintot és 11 kiló aranyat foglalt le a családtól, ám még karácsony előtt a Kúria határozata átírta a forgatókönyvet.

Bea asszonyt is nagyon megviselték a történtek, ennek ellenére igyekezett fenntartani a látszatot. Internetes főzőműsorával többször is bejelentkezett a Facebookon, ám néhány hete váratlanul eltűnt, követői hiába várták.

Az ünnepek óta először csak a napokban tudta rávenni magát, hogy fakanalat ragadjon.

"Majd két hónapig nem volt élő bejelentkezésem. Ennek az egyik oka, hogy nekem is kell egy kis szabad­idő. Ez nem azt jelenti, hogy búcsút intettem a főzésnek, de kicsit besokalltam.

Nem éreztem jól magam. Elmentem vérvételre is, hogy kiderüljön, mi történt velem, tudni akartam, mitől változott meg a kedély­állapotom. Így jöttek rá, hogy egy kis fibróma van a nyelvemen, amit azonnal leműtöttek.

Addig nem is éreztem, de miután leégették, nagyon fájt. Több egészségügyi probléma is összejött, és elfáradtam, rám tört a téli depresszió. Nincs semmihez kedvem

– panaszolta Bea, aki elnézést kért a rajongóitól.

Ha szeretnél több részletet megtudni Gáspár Bea állapotáról, a %% szerdai lapszámában elolvashatod.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?