SZTÁRDZSÚSZ

Drámai vallomás: gyerekként molesztálták a magyar sztáranyukát

Még gyerek volt Cicciolina, amikor nevelőapja egyik barátja molesztálta. A fájdalmas múltról először és utoljára Hajdú Péternek beszélt a kamerák előtt.
  • Szerző: Ripost

Több mint 50 évig őrizgette súlyos titkát Staller Ilona. Cicciolina a LifeTV péntek este 10-kor adásba kerülő, Összezárva Hajdú Péterrel című beszélgetős műsorában vallott arról a múltbéli ominózus éjszakáról, amikor nevelőapja egyik barátja szexuálisan zaklatta őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: LifeTV

„A családon belül több probléma is történt. Igazából én megléptem otthonról. De ezt nem nagyon akarom elmesélni” – kezdte Cicciolina, aki eleinte beszélni sem akart a részletekről, arckifejezéséből hamar egyértelművé vált, hogy nagyon is érzékeny témát feszegetnek. Ilona szinte még gyerek volt, amikor nevelőapja egyik barátja molesztálta őt.

„Aludtam, és hajnalban arra lettem figyelmes, hogy a combom között van” – vallotta be több mint fél évszázados titkát Ilona, aki az ominózus esetről eddig mélyen hallgatott nemcsak a világ, hanem családtagjai előtt is. Egyedül nővérének beszélt a történtekről, aki a fájdalmas vallomás után saját gyötrelmes titkáról mesélt a húgának.

„Nem mondtam el anyámnak. A nővérem tudta csak, akivel ugyanez megtörtént” – tette hozzá Cicciolina, akinek szavaiból kisejlik, talán máig sem volt képes teljesen feldolgozni a múltat. Tinédzserként évekig őrizgette súlyos titkát, néhány évvel később pedig egyetlen lehetőséget, a házasságot látta a legjobb megoldásnak arra, hogy végre elmeneküljön a otthonról, a szexuális zaklatás helyszínéről.

„Úgy dolgoztam fel igazából, hogy férjhez mentem Mercurihoz. Azért házasodtam, hogy meg tudjak lépni a családomtól. Igazából nem láttam túl nagy lehetőséget Mercuriban, de eljöttem, mert valahol a lelkem mélyén azt éreztem, hogy ha ezt meglépem, talán valami olyan történik az életemben, ami meg fog lepni...” – vallotta be Ilona, akinek élete valóban tele volt meglepetésekkel az elmúlt évtizedekben. Nemcsak erotikus színésznőként szerzett hírnevet magának, hanem itthon és külföldön is belekóstolt a politikába. Olaszországban képviselőként négy évet is eltöltött az olasz képviselőházban.

 

És ezeket olvastad már?