SZTÁRDZSÚSZ

Drámai vallomás: Kulcsár Edina faképnél hagyta férjét, elköltözött a házukból

Az egykori szépségkirálynő és Csuti csúnyán összevesztek. Edina két gyerekével az édesapjához ment.
  • Szerző: Ripost

Kulcsár Edina a KandászMamik című műsorban mondta el súlyos titkát, amiről egészen mostanáig nem is beszélt. A 29 éves családanya a kamerák előtt mondta el, hogy még májusban, két héttel második gyermeke, Nina születése után csúnyán összeveszett a férjével, Csutival. A vita olyan érzékenyen érintette, hogy összecsomagolt és két gyermekükkel együtt az édesapjához költözött.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Volt egy konfliktusunk, már nem is emlékszem, mi, csak egy semmiség, de nagyon csúnyán beszélt. Mondtam Csutinak, hogy ”Figyelj, ha még egyszer ilyet mondasz, én elmegyek itthonról!„, amire azt válaszolta, hogy ”Hova mennél te két gyerekkel?”. Elment, összepakoltam a bőröndbe, és mire hazaért, nem voltam otthon. Elmentem apukámékhoz” – mesélte a szépségkirálynő Kandász Andreának.

„Nyilván nem gondoltam komolyan, amit mondtam, csak reflexből odavágtam. (…) Megijedtem egyébként. Azt megélni, hogy hazamész, és nincs otthon a feleséged, a nő, akit a legjobban szeretsz a világon, nincsenek otthon a gyerekeid. Átgondoltam, hogy micsoda egy gyökér vagyok, hogy ezt mondtam” – vallotta be a Csuti.

Amikor mindketten lecsillapodtak, egy hosszú telefonbeszélgetés során tisztázták a problémát, végül Kulcsár Edina hazament a gyerekekkel.

És ezeket olvastad már?