SZTÁRDZSÚSZ

„Nem akartam megosztani, de kénytelen vagyok” – Tisztázta az esküvői pletykákat Dundika

Több pletyka is szárnyra kelt, például az is, hogy a lagzi után összeveszett Majka és Dundika, a rapper pedig faképnél hagyta az újdonsült feleséget. Most tiszta vizet öntött a pohárba!
  • Szerző: szbd

Majka és Dundika háromnapos gigalagzin kelt egybe, és, mint mondták, minden tökéletesen alakult, az időjárást kivéve.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dundika tisztázta a helyzetet

Dundika tisztázta a helyzetet (Fotó: Instagram)

A sajtóban megjelent fotókon viszont úgy tűnt, mintha az újdonsült házaspár külön hagyta volna el a lagzi helyszínét, és azóta az okokkal kapcsolatban több pletyka is szárnyra kelt. Például az is, hogy összevesztek, és a rapper otthagyta az újdonsült feleségét. Nos, most végre kiderült, hogy ebből semmi sem igaz! Maga Dundika írta le, mi történt pontosan.

„Leírom, hogy mi a valóság, mert bár ezt pont nem akartam megosztani, de kénytelen vagyok. Vasárnap Olika rollerezett az esküvő helyszínén, de amilyen kis ügyes, elesett és felszakadt a szája, és Petivel első dolgunk volt bepattanni a kocsiba, és a szekszárdi sürgősségire rohanni, ahol természetesen szakszerűen el is látták a sebét. Peti vezetett én pedig hátul ültem a riadtan ordító, vérző szájú gyerekemmel – írta le dühösen instagramos posztjában a családanya.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?