SZTÁRDZSÚSZ

Durván kiakadt a nézőkre a magyar sztárszínész, leállt az előadás

Nem tudta tovább elviselni, ami a nézőtéren történik, kétszer is kilépett a szerepéből!
  • Szerző: Doris

Furcsa közjáték zavarta meg a Száll a kakukk fészkére szerda délutáni előadását a Belvárosi Színházban.

Az egyik főszerepet játszó Szabó Kimmel Tamás, annyira kiakadt a nézőkre, hogy félbeszakította az előadást. A színészt először az hozta ki a sodrából, hogy egy nézőnek váratlanul megszólalt a mobiltelefonja. Egy szemtanú szerint Szabó Kimmel már ekkor kilépett a szerepéből, és megkérdezte, hogy behozza-e ő is a telefonját a színpadra. A helyzet a második felvonásban sem javult, így a színész még egyszer félbeszakította a drámai darabot, és keményen rendre intette a nézőket, akik később megtapsolták.

"Volt már példa rá, hogy kiszólogattam a nézőtérre, mert ez előadásról előadásra ismétlődő eset, de még nem szakítottam félbe darabot. De nem bánom, mert megható volt számomra, hogy a közönség nagy része megtapsolt a rendre intés után.

Nem tudtam volna tovább játszani a becsörgő, befénylő telefonok miatt. Teljesen szétcseszte a koncentrációnkat, így nagyon mérges voltam!

Úgy gondolom, mert valaki kifizet egy jegyet, az nem azt jelenti, hogy a színész egy kutya a színpadon, akivel a közönség bármit megtehet"

- méltatlankodott a Borsnak a Pappa Pia sztárja.

És ezeket olvastad már?