SZTÁRDZSÚSZ

Eddig bírta: Kitálalt Hujber felesége Feri vallási ámokfutásáról

Hujber Feri nem áll le, továbbra is azt állítja, ő "Jézus energiája". Sőt, úgy gondolja, Jézust nem is feszítették keresztre. Külső szemlélőként nehéz megállapítani, Feri komolyan gondolja-e mindazt, amiről beszél... Felesége, Tölgyesi-Khell Cynthia elárulta, mit gondol a napok óta tartó fura eseményekről.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a %% korábban beszámolt, sokan aggódnak Hujber Feriért, aki még a múlt héten kezdte el ámokfutását.

Nem ez volt az első eset, és sejthető, hogy nem is az utolsó, de most egy igen kényes területre tévedt, hiszen Jézust vette a szájára. Feri lapunknak elmondta, nem kell aggódni érte, nem őrült meg, csak művészemberként írogat és fantáziál. Tegnap a Mokka adásában azonban újra zavartan viselkedett..

Feri azt állította: "Jézust nem feszítették meg a kereszten, helyette egy 10 éves kisfiú halt meg. Õ viszont nem keresztre feszíttetés miatt halt meg, hanem balesetben.”

Ilyen és ehhez hasonló kétségbeejtő megnyilvánulásai után a közösségi oldalán többen úgy vélték, Feri valamilyen tudatmódosító szert használ. Elvégre a színész korábban alkoholproblémákkal küzdött, de nyitott házassága is sokaknál kiverte a biztosítékot.

Feri akkor úgy nyilatkozott, hogy az élete csupán a kívülálló emberek számára furcsa, a közvetlen környezetének, így feleségének, Cynthiának már a szeme se rebben. Persze nem volt ez mindig így... Néhány évvel ezelőtt az ő kapcsolatuk is mélypontra került, Feri utoljára akkoriban viselkedett ilyen furán.

Vajon ismét ez lehet a háttérben? Lapunk utolérte Cynthiát, aki kitart Feri mellett.

Hogy pontosan mit gondol férjéről az egykori UFO együttes énekese? Elolvashatod a %% napilap keddi számában!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?