SZTÁRDZSÚSZ

Eddig sosem hallott titkot árult el Kállay Saunders András

A sármos énekes boldogan mesélte el a részleteket.
  • Szerző: BDF

Néhány napig Budapesten járt Kállay Saunders András jóbarátja, Kevin. A kiderítette, hogy az énekes és a férfi között nincsen vér szerinti kapcsolat, szoros baráti viszonyuk az oka, hogy Kállay Saunders mindig is a testvéreként utalt rá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Az egyik legjobb gyerekkori barátom Bronxból. Nem igazi féltestvérem. Amerikában használják ezt a kifejezést, hogy brother from another mother azokra a nagyon közeli barátokra, akik szinte már testvérnek számítanak” – mondta el lapunknak András, aki részletesebben is mesélt nekünk gyerekkori barátjáról. Így derült ki, hogy igazából Kevinnek köszönhetően jött létre az énekes zenekara, ami nem véletlenül kapta a The Middletonz nevet.

„Amikor egyik alkalommal itt volt, elvittem őt egy olyan eseményre, ahol bárki felmehetett a színpadra improvizálni. Amikor én mentem fel, jött egy rapper fiú is, Slashkovics, és elkezdtünk együtt improvizálni. Hihetetlen volt az összhang közöttünk. Kevin barátom meg is kérdezte tőlünk, hogy miért nem csinálunk együttest? Végül megcsináltuk, és róla is neveztük el a bandát. Őt ugyanis Kevin Middletonnak hívják” – rántotta le a leplet a többéves titokról az énekes.

És ezeket olvastad már?