SZTÁRDZSÚSZ

Egy évvel elhalasztotta esküvőjét a magyar színésznő

Élete egyik legfontosabb eseményére készül Nagy Kata. A Jóban Rosszban Kincses Patríciáját alakító színésznő jövő júniusban férjhez megy kedveséhez, Gergőhöz, aki tavaly augusztusban kérte meg a kezét.

Bár a menyegzőt idén szerették volna megtartani, hamar kiderült, hogy elfogytak a szabad helyszínek. A koronavírus okozta helyzet miatt Nagy Kata nem is bánja, hogy az először eltervezetthez képes egy évvel később kelnek egybe.

Fotó: TV2

„Örülök, mert bőven van időnk mindent megszervezni, és talán addigra a vírushelyzet is mérséklődik. Már elkezdtük szervezni a nagy napot, és az álomhelyszínt is megtaláltuk: Eger mellett egy toszkán vidékhez hasonlító vidéken tartjuk a lagzinkat. A zenekar mulatós zenét játszik majd, a lemezlovas pedig bulizós retroslágereket. Természetesen az éjféli töltött káposzta és a menyasszonytánc sem maradhat el” – árulta el mosolyogva a Metropolnak Kata, aki egy dologban egyelőre tanácstalan.

„A menyasszonyi ruha kiválasztását hagyom a szervezés legvégére. Egyrészt azért, mert az a legjobb része az előkészületeknek, másrészt még nem tudom, milyet szeretnék. Sokféle fazon tetszik, de egyelőre hagyok magamnak gondolkodási időt. De mégis, ami a legfontosabb, hogy mindenki érezze jól magát életünk nagy napján” – fogalmazott a színésznő.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?