SZTÁRDZSÚSZ

Egyedül Andy Vajna tudta, miben halt meg Bruce Lee, kiderült a titok

Éveken át csak találgattak a rajongók, hogy miért kellett 32 évesen meghalnia Bruce Lee-nek. A tragikus sorsú sztárról kevesen tudják, hogy egyik legjobb barátja a vasárnap elhunyt Andy Vajna volt. A kormánybiztos hat évvel ezelőtt, a TV2 mûsorában árulta el, mi végzett a népszerû akciósztárral.
  • Szerző: Ripost

Bruce Lee a mai napig vitathatatlanul az egyik legnagyobb kínai származású színész, akinek filmjein generációk nőttek fel.

A 32 évesen elhunyt világsztár halálának oka sokáig titok volt a rajongók előtt, majd arról szóltak a cikkek, hogy Lee-nél egy fájdalomcsillapítóban levő összetevő allergiás reakciót okozott, aminek következtében agyduzzadást kapott.

A színész barátnője lakásán, az ágyban lett rosszul, ám mire megtalálták, már nem tudtak rajta segíteni.

Kevesen tudják, hogy Lee egyik legjobb barátja a január 20-án elhunyt Andy Vajna volt, az utolsó időkben napi kapcsolatban voltak egymással.

Érthető tehát, hogy Lee halála után a világhírű producer megtudta a színész halálának igazi okát, amit azonban negyven évig nem árult el senkinek. 2013-ban, Hajdú Péter műsorában aztán kivételt tett, és a műsorvezető kérdésére elárulta, hogyan halt meg a barátja. 

"Bruce Lee nagyon jó barátom volt. Én tudom, mi okozta a halálát. A végzetes nap előtt egy évvel elment egy kezelésre, mert az egyik forgatás során elájult a díszletben" - mondta el akkor a neves producer.

A részleteket elolvashatod a %% napilap hétfői számában.

És ezeket olvastad már?