SZTÁRDZSÚSZ

Egymást osztja a Sztárban Sztár két zsűritagja

Váratlan megnyilvánulásaiktól szinte megfagyott a stúdióban a levegő.
  • Szerző: angie

Nem csak az átváltozások miatt izgalmas az idei Sztárban Sztár, de a váratlan beszólások is kellőképpen felkorbácsolják a kedélyeket. A műsor kezdete előtt sokan attól tartottak, hogy az éles nyelvű Liptai Claudia után nehéz lesz Köllő Babett dolga, ám nagyon úgy fest, hogy ebben bőven hozza az elődje szintjét.

Fotó: Sulyok László

A színésznő nincs megszeppenve új szerepétől, gondolkodás nélkül, váratlanul dobja le a verbális bombákat.

Már az első adásban elkezdte a csipkelődést, amikor az egyik értékelés végén, Bereczki Zoltánnak azt mondta: a férfinak maszkírozott Pálmai Anna nagyon emlékezteti a színész volt feleségére, Szinetár Dórára. Bereczki szóhoz sem jutott a csodálkozástól, a stúdióban ülő nézők pedig, lélegzet-visszafojtva figyelték a színész reakcióját, azonban nem történt semmi.

Egészen múlt vasárnapig, amikor Bereczki erősen odaszúrt Babettnek. Egyenesen a nőiességét vette célba, miközben összegezte az est produkcióit.

Fotó: Sulyok László

„Nagyon örülök, hogy megleptetek, többen is nagyot léptetek előre. Annak is nagyon örülök, hogy a Babett rájött, tud nőies lenni és érvényesülni úgy is, hogy ha nincs kint minden hús” – utalt, az előző adásban közszemlére tett csupasz keblekre. Babettnek azonban, szeme sem rebbent, ám később a -nak elárulta, Zoli megjegyzéstől függetlenül, valóban azt szeretné, ha a közönség a mondanivalójára is odafigyelne.

„Nyilván engem nem zavart a merészebb szerelésem sem, de szeretném, ha a közönség jobban odafigyelne a mondanivalómra is. Ezért voltam most zártabb ruhában és igyekeztem egy kicsivel többet szakmázni az adás alatt. Azt, mondjuk, nem hinném, hogy elsősorban én vagyok az az ember, akinek technikailag tanácsot kéne adnia a Sztárban Sztár versenyzőinek, de azért azt is hozzátenném, 16 éves korom óta játszom kőszínházban, balettsáncosként diplomáztam és 18 éve énekelek” – magyarázta a színésznő, aki abszolút humorral kezeli a zsűri szurkálódását is: „Szeretjük egymást, és természetesen nem vesszük fel ezeket a beszólásokat. Ennek a műfajnak az egyik kulcseleme a humor, ráadásul én még a hétköznapokban is önironiával kezelem az engem érintő témákat. A szakmaiság is elengedhetetlen, de ettől függetlenül szeretem az extrém stílusú darabokat, és nem kívánom garbóban tölteni a következő nyolc hetet” – tette hozzá nevetve.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?