SZTÁRDZSÚSZ

Ékszerrel támogatta Korda György a Sztárban sztár versenyzőjét

Különleges, féltve őrzött relikviát kapott Molnár Tamás a legendás Korda Györgytől, hogy a lehető legjobban tudja teljesíteni a feladatát.
  • Szerző: Ripost

A JETLAG frontembere az otthonában látogatta meg Korda Györgyöt, aki amellett, hogy tanácsokkal látta el, egy régi pecsétgyűrűt is kölcsönadott neki, hogy a Sztárban sztár című show-műsor vasárnap esti adásában minél jobban utánozhassa őt Molnár Tamás.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor/Ripost

„Amióta a színpadon állok, mindig hordok gyűrűt, de kizárólag a kisujjamon. Nekem más ujjamon sosem volt még ékszer, még a jegygyűrűmet is a kisujjamon hordom” – árulta el a Blikknek Korda György.

„Nem emlékszem, hogy ezt én egyszer csak elhatároztam volna, lehet, hogy láttam valahol, de biztos nem otthon, mert az édesapám vagy a nagyapám sosem hordott semmilyen ékszert. Mindenesetre nagyon elegáns dolognak tartom”vallotta be Korda, aki természetesen azonnal a fiatal segítségére sietett, amikor megkérte rá. „Mivel az akkori fellépőruháim már nincsenek meg, ezért azokat nem tudtam odaadni neki, de ez a gyűrű nagyon régóta megvan, igaz, inkább érzelmi értéke van számomra, éppen ezért kizárólag kölcsönbe, de megkapta. Tudom, hogy vigyázni fog rá” – tette hozzá az ország Gyuri bácsija, aki szintén kapott ajándékot Molnár Tamástól, akinek fejtörést okozott a dolog, hiszen Kordának van egy gyönyörű felesége, csodálatos otthona, legendás karrierje, mire lehet szüksége?

„Úgy gondoltam azonban, hogy egy kiló kenyér neki is jól jön, ezért azt vittem” – nevetett Molnár Tamás, akinek az ajándékát nagyon jól fogadta a művész.

És ezeket olvastad már?