SZTÁRDZSÚSZ

Elájultunk Liptai Claudia legfrissebb fotójától

Tündéri családi képet posztolt a mûsorvezető. Zabálnivaló a kisfia, Marci.
  • Szerző: bdf

Liptai Claudiáékat férje cukrászdájában látogatta meg a Télapó. A kis család alaposan felkészült a nagyszakállú érkezésére. Amint a fotó is mutatja, a nagy nap alkalmából piros ruhába öltöztek, hogy stílusosan várják a Mikulást.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Majka két kisfia, Marián és Olivér Miskolcon találkozhatott a Mikulással. A rapper elvitte a családját egy wellnesspihenésre, ahol amellett, hogy finom csokoládékat majszoltak, játékos programokon is részt vettek. Sőt, még egy közös családi fotót is készítettek a Télapóval.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés,

Bár Natika az édesapjánál, Berki Krisztiánnál töltötte az elmúlt napokat, gondoskodott arról, hogy édesanyjánál, Hódi Pamelánál is kirakja a megpucolt csizmáját az ablakba. Az ötéves Natasa jó kislány volt az idén, így különleges nyalánkságokkal lepte őt meg a Mikulás.

Schobert Norbiékat is meglátogatta a Mikulás. Mind a három gyerkőc, Lara, Norbika és Zalán is nagyon jól viselkedett egész évben, így virgács helyett csokoládét és játékokat vitt nekik a télapó. Persze a közös fotó sem maradhatott el.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Hatalmas örömöt szerzett fiatalabb gyermekének, Noelnek Sebestyén Balázs. A rádiós maga öltözött be a télapónak, hogy meglepje négyéves kisfiát, aki szerencsére nem jött rá a turpisságra. Noel hosszú percekig ölelte a Mikulás-jelmez mögé rejtőző édesapját. "Mindenképpen próbáljátok ki, hogy egyszer beöltöztök Mikulásnak. Hatalmas élmény" - fűzte meghatódva a fotóhoz Balázs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés,

Ördög Nóra az ajándékok kicsomagolása közben kapta lencsevégre gyermekeit, Micit és Vencit. A lurkók is gondosan kikészítették megpucolt lábbelijüket, és izgatottan várták, mivel lepi meg őket a Mikulás.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?