SZTÁRDZSÚSZ

Elárulta a titkot: Így fogyott le a szülés óta 25 kilót Tóth Gabi

Az énekesnő minden idejét kislányának, Hannarózának szenteli, ám a napokban saját magát is szemügyre vette.
  • Szerző: angie

Tavaly decemberben született meg Tóth Gabi és Krausz Gábor első közös gyermeke, a szépséges Hannaróza.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Mark Viszlay Photography / Facebook

Az énekesnő az elmúlt hónapokban szinte semmi mással nem foglalkozott, minden a kicsi körül forgott, ami természetes. A minap azonban Gabi észrevette, sok minden megváltozott, többek között a teste is. Instagram-oldalán elárulta, a szülőszobára 86 kilóval érkezett, mára pedig 25 kilótól szabadult meg.

Bizonyára sokakat érdekel, hogy sikerült ilyen gyorsan ledobni a súlyfelesleget, de a titok nem más, mint a nyugalom és a kiegyensúlyozottság. Legalábbis Gabi erről számolt be az interneten, ahol megjegyezte, talán a szoptatás is közrejátszott abban, hogy lassan eléri a korábbi versenysúlyát, hisz alig 61kilógrammot nyom.

Első sorban ha fotókat készítek a pillanataimról azokat azért teszem , mert minden érzést amit az anyasággal átélek szeretnék megörökíteni , hogy azokat majd ha az idő még ennél is szebbé tette akkor visszanézhessem... Ezekből a pillanataimból igyekszem megosztani veletek is számomra fontos részeket! A napokban észre vettem magamat is a baba mellett.. mert persze ő az első és minden körülötte forog! Szerelmet érzek ha rá gondolok! Pillangók vannak a mellkasomban! Napról napra egyre több! És amikor délután elvonulhatok mert mostanában lett erre is időm , akkor meglátom magamat is! Észre sem vettem, hogy 25 kilót lefogytam! Észre sem vettem, hogy nincs körmöm, pillám, csinos ruhám, belőtt séróm, parfümöm.... elengedtem mindent amit régen úgy éreztem,hogy kell mert ezek nélkül “meztelen” vagyok... hirtelen azon kaptam magamat , hogy nem nyomaszt semmi.. nem kellett visszaigazoló szelfi, nem kellett tükör, nem kellett kényszer póz vagy manír az elmúlt időben! Szeretve vagyok a családom és magam által minden külső visszacsatolás nélkül érzem az erőt és a magabiztosságot!! Ezért is örökítettem meg ezt ott ,abban a pillanatban!ohh régen mennyi képet csináltam ... mert azt hittem ez a legfontosabb, hogy minden tökéletes legyen rajtam! Beállítva, bepózolva, kikenve-fenve... most pedig csak lefotóztam magamat, minden frusztrációtmtól mentesen ” ! El is felejtettem, hogy csináltam ezt a képet.. most napokkal később amikor Hannarózát nézegettem a telefonomban ,vettem észre..ezzel a szabadsággal hatalmas levegőt tudok venni... Hálás vagyok, hogy erőssé és magabiztossá válok , úgy, hogy észre sem veszem... mert erről is szól az elengedés! Hihetetlen békével, nyugalommal, szabad légzéssel.. a nagy elengedések közepette észre vettem, hogy minden kívánságom valóra vált, mert pont annyit foglalkozom magammal amennyire szükség van... hajlamosak vagyunk saját énközpontúságunk rabjaivá válni.. közben meg mennyire felszabadító érzés tök véletlenül meglátni magunkat és érezni, hogy minden a legnagyobb rendben van ❤️✨🙏🏻

„A napokban észrevettem magamat is a baba mellett, mert persze ő az első és minden körülötte forog. Szerelmet érzek, ha rá gondolok. Pillangók vannak a mellkasomban. Amikor délután elvonulhatok, mert mostanában lett erre is időm, akkor meglátom magamat is. Észre sem vettem, hogy 25 kilót lefogytam! Észre sem vettem, hogy nincs körmöm, pillám, csinos ruhám, belőtt séróm, parfümöm. Elengedtem mindent amit régen úgy éreztem, hogy kell mert ezek nélkül “meztelen” vagyok, hirtelen azon kaptam magamat, hogy nem nyomaszt semmi. Nem kellett visszaigazoló szelfi, nem kellett tükör, nem kellett kényszerpóz vagy manír az elmúlt időben. Szeretve vagyok a családom és magam által, minden külső visszacsatolás nélkül érzem az erőt és a magabiztosságot” – árulta el Gabi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?