SZTÁRDZSÚSZ

Elárulta, ezt gondolja Majka véleményéről a TV2 sztárja

Csiszár István egymás után kétszer is lenyűgözte a mestereket, akik attól féltek, a versenyző nem lesz képes újabb csodára.
  • Szerző: angie

Bár a mestereknek voltak kételyeik, hamar elmúltak múlt vasárnap Csiszár István produkciója hallatán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Főleg Majka volt meggyőződve arról, hogy a csapatában versenyző István nem lesz képes megugrani legelső produkcióját, de nem, hogy nem lett igaza, leesett az álla az előadás láttán.

Az énekes nem csak Ákost, de Falcot is tökéletesen hozta, olyannyira, hogy Majka is azonnal megkövette magát, így István bekerült a Sztárban sztár leszek! élő show-jába. A versenyző határtalan boldogságáról a Borsnak beszélt először.

Fotó: TV2

„Hatalmas megtiszteltetés és nagyon jó érzés volt látni, hogy meg tudtam változtatni Majka véleményét. Aki látta a műsort tudja, hogy Majka csapatába nagyon nehéz volt bejutni, mert igen határozott elképzelései voltak arról, hogy milyen versenyzőket akar ott látni. Számomra is bőven elég volt ennyi idő, hogy tudjam, ha Majka valamit eldöntött, azon nem nagyon változtat, de esetemben szerencsére nem így volt, tetszett neki a produkcióm” – kezdte boldogan István, aki azt is elmondta, miért pont Falco dalával készült a megmérettetésre.

„Tudtam, hogy merész vállalkozás, akár megosztó is lehet a német nyelv miatt, ráadásul Falco stílusát sem kedveli mindenki, de úgy éreztem, pont ezért ki is tűnhetek a többi produkció közül. Szerencsére bevált, nekem lett igazam és nagyon jól éreztem magam a színpadon” – áradozott az énekes, akinek a kiejtésében sem volt kivetnivaló.

„Németországban színész-énekesként dolgozom, így a nyelv nem idegen számomra. A Sztárban sztár leszek!–ben sanszos, hogy erre a nyelvre nem lesz gyakran szükségem, de az biztos, hogy mindent beleadok, hogy a végsőkig meneteljek a műsorban” – fűzte hozzá István.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?