SZTÁRDZSÚSZ

Eldöntötte, erre tanítja majd fiát Király Viktor

Semmit nem bíznak a véletlenre, tudatosnak nevelik majd kisfiukat.
  • Szerző: Angie

Kétnyelvű lesz Király Viktor elsőszülött gyermeke. Az év elején derült ki, hogy az énekes titokban feleségül vette a már állapotos Virág Anitát. Mára az is kiderült, hogy a baba fiú lesz, és már alig várják a szülei, hogy megérkezzen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

Addig is anyukája minden irodalmat elolvas, hogy tudjon mindent, amit egy első gyerekes anyukának tudni kell. Viktor ennél lazábban fogja fel a dolgot, szerinte zsigerből menni fog a gyereknevelés.

„Anita állandóan teszteket tölt ki, de amikor engem kérdez, 10 –ből tíz alkalommal helyes választ adok. Azt hiszem, mindent tudok, legalábbis érzem, hogy ha fontos lesz, mindenre rájövök majd” – mondta lelkesen Viktor, aki Amerikában született, így adja magát, hogy a pici angolul is beszéljen majd.

„Én biztosan angolul fogok beszélni hozzá, nem akarom, hogy olyan hibásan tanulja meg a magyar nyelvet, mint én. Azon is gondolkodunk, hogy nemzetközi nevet adunk a picinek, hiszen soha nem lehet tudni…Lehet, hogy énekes lesz és Amerikába költözik majd. Még csak találgatunk Anitával, még nincs meg az álomnév” – fejezte be Király Viktor.

És ezeket olvastad már?