Létrehozva: 2015.07.05.

Elfelejthetik Amerikát a magyar sztárok

Sok magyar sztár ment már a tengerentúlra szerencsét próbálni, de az ígéret földjének számító Egyesült Államokból a legtöbbjük csalódottan tért haza.

Amerika sokak számára még mindig  a végtelen lehetőségek hazáját jelenti, és nem kivételek ez alól a magyar sztárok sem!
Kapócs Zsóka például már fél éve tervezi a nagy utazást, és még itthoni színházi karrierjét is hajlandó volt feladni az amerikai álomért.  Úgy tudjuk, legkorábban szeptemberben kel majd útra a szépségkirálynőből lett színésznő.
A napokban SP, azaz Éder Krisztián beszélt arról, hogy bár búcsúja nem végleges, de határozatlan időre hátat fordít Magyarországnak és Amerikában vág bele divatfotós karrierjének felépítésébe.
A magyar sztárvilágba először énekesként berobbanó SP számára az Egyesült Államok nem számít ismeretlen terepnek, hiszen két évvel ezelőtt már járt New Yorkban. Akkor azonnal otthon érezte magát a nyüzsgő, keleti parti nagyvárosban. 
Krisztián augusztus végén költözik Manhattanbe, de továbbra is hű marad majd Budapesthez, hiszen a munka és a barátok is Magyarországhoz kötik a popsztárból lett fotóst.

Akiknek nem sikerült…

Az amerikai hódításba már több sztárunknak beletört a bicskája.
Kamarás Iván sikeres színészként próbált szerencsét Los Angelesben. A dolgok azonban eddig nem egészen úgy alakultak, ahogyan azt valószínűleg az indulásnál szerette volna.
Iván most kétlaki életet él, Budapest és Los Angeles között ingázik, ahol sorra járja a castingokat. Az igazi áttörést jelentő szerepfelkérés azonban továbbra is várat magára.

Fenyő Iván is azok közé tartozott, akik belevágtak a nagy amerikai kalandba. A sármos színész 2005-ben ugyan kapott egy kisebb szerepet a Bőrnyakúak című hollywoodi filmben, azonban leforgatott jeleneteit végül annyira megvágták, hogy csak néhány másodpercig tűnik fel a produkcióban.

A modell Zimány Linda is nagy reményekkel utazott Los Angelesbe. Tavaly azzal a céllal költözött oda, hogy elindítsa színésznői karrierjét. A terv csaknem fél év alatt sem sikerült, ám a fotók alapján Linda így sem szomorkodott, inkább igen merész szettekben pózolt a botrányhős pókerkirály, Dan Bilzerian oldalán.

Dögös vörös színésznőnk, Dobó Kata nyolc évet töltött Los Angelesben. Elmondása szerint évekbe telt neki, mire elég magabiztos lett ahhoz, hogy elhiggye, tényleg ő a legmegfelelőbb egy adott szerepre. Hiába a biztos nyelvtudás, a szakmai fejlődés és egy új világlátás, a színésznő nyolc év után mégis úgy döntött, hogy hazatér.

Akik mégis meghódították Amerikát

Hazai sztárjaink közül leginkább két kedvenc modellünknek, Mihalik Enikőnek és Palvin Babarának jött be az amerikai álom. A két gyönyörű lány hamar meghódította a kifutókat, és a közös bulizós fotóikról is sugárzik, hogy bejött nekik a tengerentúli lét.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

life.hu

Müller Péter: Életünk legnagyobb eseményei észrevétlenül indulnak

life.hu

Napi horoszkóp 2024. április 25.: hagyd, hogy a hatodik érzéked vezessen!

hirtv.hu

Iránytű Intézet: Magyar Péteré a legerősebb ellenzéki párt, de a Fideszt nem veszélyezteti + videó

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Forró naciban villantott Lil G, a rajongói kiakadtak

SZTÁRDZSÚSZ

Keményen beleállt a híradósokba Németh Kristóf

SZTÁRDZSÚSZ

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!