SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő átalakuláson ment keresztül Weisz Fanni

Jól látható, hogy mennyire megváltozott Weisz Fanni az utóbbi időben! Új párja, Gergő mellett sokkal lazábban öltözködik, sőt még egy szerelemtetoválást is készíttetett.
  • Szerző: Ripost

Teljesen újjászületett Weisz Fanni, akinek élete is 180 fokos fordulatot vett, miután a válás mellett döntött, és hét együtt töltött év után végleg kiadta a férje, Hajmásy Péter útját. A fiatal modell amellett, hogy újra felvette a kapcsolatot és kibékült a családjával, valóra váltotta régóta dédelgetett álmát: szerelemtetoválást készíttetett, amit állítólag exférje nem engedett meg neki, valamint a dögös, „piperkőc” stílust inkább lazára, „hipsteresre” cserélte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Fanni váratlan szárnyalása mindenkit meglepett, jóllehet, egy ideig senki sem sejtette, hogy miért döntött a változás mellett. Októberben már a rajongók is választ kaphattak kérdéseikre, miután kiszivárgott a hír: Fannira újra rátalált a boldogság és fülig beleesett Nádai Anikó exébe, Gergőbe. Azóta többször is azt nyilatkozta, hogy végre egy igazi férfi van az életében, aki mellett felhőtlenül boldognak és szabadnak érzi magát. „Sokkal többet ad, mint amit az eddigi életem során tapasztaltam” – fogalmazott Fanni.

A modell követői szerint kedvencük teljesen kivirult, mégis hangot adtak nemtetszésüknek, miszerint Fanni folyton olyanná válik, mint amilyen az aktuális párja. Amíg Péter mellett igazi csajos rucikban, magassarkúban, sminkben mutatkozott, addig mostani szerelme, Gergő mellett mindig kényelmesebb öltözékeket választ. Frissítette a ruhatárát, melegítőket, baseball sapkákat, szemüvegeket és tornacipőket hord, akárcsak újdonsült partnere.

Fotó: Instagram

„Fanni, én nagyon kedvellek, de nem értem, miért veszed át mindig az aktuális hapsid stílusát? Amikor Petivel voltál, tiszta piperkőc cuccokban mutatkoztál, és most, amikor Gergővel vagy, átvetted tőle ezt a laza stílust. Ennyire hatnak rád? Miért nincsen egyéniséged?” – kérdezte tőle az egyik követője.

Bár Fanni nem reagált a kérdésre, tényleg szembeötlő a stílusbeli változás. Egy nagyobb szakítás után a nők gyakran új frizurát csináltatnak vagy hajszínt váltanak. Úgy látszik, Fanni inkább ruhatárat cserélt az új élete hajnalán, és nem a fodrászát kereste fel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?