Létrehozva: 2017.03.10.

Elképesztő, életveszélyes módszerekkel fogyókúráznak a sztárok

Aki reflektorfényben él, annak mindig csinosnak és szépnek kell lennie. Ez az elvárás, és nemcsak a saját hiúságuk, de a kritikusok miatt is. Ezért a sztárok mindent megtesznek a karcsúságért. Még akkor is, amikor idõnként extrém és néha életveszélyes, amit csinálnak.

Soma Mamagésa a trópusi békaméregre esküszik

A különcségéről híres művésznő egy életveszélyes tisztítókúrát vállalt be. Egy sámán segített neki ebben, aki elkészítette a speciális mérget. Le kellett feküdnie, hét helyen lyukakat égettek a testébe, majd a sebekbe belecsepegtették a trópusi békamérget…

„Korábban lehetetlennek tartottam, hogy belemenjek abba, hogy lyukakat égessenek a testembe” – mondta a %Ripost%-nak Soma Mamagésa. "De nem bántam meg, bevált, fogytam tőle, megtisztultam az eljárásnak köszönhetően. Éppen ezért elmegyek majd még egyszer egy ilyen kezelésre.”

Cseke Katinka fogyását talpmasszázs indította el

A Jóban Rosszban színésznője már ezerféle diétát kipróbált, de a jojóeffektus őt sem kímélte. Volt néhány időszak, amikor majd húsz kilogrammot leadott, de nem tudta megtartani a súlyát. A kilók szép lassan mindig visszakúsztak rá. Katinka már nagyon elkeseredett volt, mert a súlyproblémák kislánya születésekor, vagyis 15 évvel ezelőtt kezdődtek. Tavaly nyáron már majdnem elérte a 95 kilogrammot.

„Mivel pajzsmirigybeteg vagyok, nekem különösen nehéz a fogyás" – mesélte a %Ripost%-nak a színésznő. "Lehet, hogy hihetetlen, de egyedül a talpmasszázs-kezelések segítettek. Az rendbe tette a hormonháztartásomat. Emellett speciális étrendkiegészítőt szedek, és odafigyelek az étkezésemre.”

Lady Gaga féregdiétát próbált ki

Az extrém világsztár a fogyókúrában is különcködik. Állítása szerint ez biztos módszer, mert koncerteken egy pár pohár whiskyvel a gyomrában jobban olvad róla a zsír. De miután orvosa elmondta neki, hogy ez életveszélyes, abbahagyta. Majd később átállt a féregdiétára az amúgy is vékony énekesnő. Végül életmódot váltott, azóta inkább a tudatos étkezésre és a sportra esküszik.

Demi Moore a piócáktól fogy

A színésznő egy ősi módszert választott: a piócaterápiát. Igaz, amíg századokkal ezelőtt gyógyításra használták ezeket az állatokat, neki a fogyásban segítenek. Testére ráteszik az élősködőket, amik a bőrén sebet ejtve tapadókorongjukkal kiszívják a vérét. A parazitákat eddig keringési zavarokra, magas lázra használták, de úgy tűnik, a piócák nyálában található hatóanyagok jók súlyleadásra is.

Michelle Pfeiffer a fényevésben hitt

Pályafutása kezdetén a fényevéssel próbálta szinten tartani súlyát a művésznő. Vagyis nem vett magához élelmiszert és folyadékot egyáltalán, csak a fényt, a napsütést. Rohamos egészségromlása után szerencsére rájött, hogy ez butaság volt. Így áttért a szénhidrátmentes diétára, emellett nem fogyaszt húst és tejterméket.

Reese Witherspoon bébiétel-diétát tart

A háromgyermekes anyuka csemetéi mellett rászokott a pépesített ételekre. Rájött, hogy ez gyorsítja az emésztést és az anyagcserét, így gyorsan leadta a szülések után rajtamaradt felesleget. Különleges módszerével egyébként forradalmat csinált. Több színésznő rákapott erre a módszerre, látva Reese sikeres fogyását.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

magyarnemzet.hu

Vége a szappanoperának: ő lesz a Barcelona vezetőedzője a következő idényben

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

magyarnemzet.hu

Hosszú idő után először ültek tárgyalóasztalhoz az oroszok és ukránok

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

mindmegette.hu

A 10 legjobb spárgás recept, amit muszáj kipróbálnod, míg tart a szezon!

ripost.hu

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

SZTÁRDZSÚSZ

Rubint Rella meglepő titkokat árult el: így élnek Lengyelországban

SZTÁRDZSÚSZ

Követői segítségét kérte Vastag Csaba felesége