SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő fejlemény: folyt a vére VV Fanninak elrablása alatt

Vérnyomokat is felfedeztek a helyszínelők a celeb lakásában és még a parkolóban is.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, újabb fordulatokkal folytatódott VV Fanni gyilkosságának a tárgyalása.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dr. Farkas Gabriella bírónő kérésére ugyanis levetítésre került a celeblány lakásának helyszínelése, a felvételből pedig úgy tűnik, egy hatalmas, felszáradt vértócsa éktelenkedett a 77-es parkolóhelyen, ahol B. László autója állt. A dokumentumokból és az igazságügyi orvos szakértői véleményből pedig fehéren-feketén kiderült, hogy az Novozánszki Fanni vére, ami egyébként a lakásában két komódon is megtalálható volt. Mindebből pedig az következik, hogy a vádlott karjában Fanni nem csak ájult volt, amikor lecipelte a mélygarázsba, hanem csúnyán vérzett is.

A helyszínelés során talált nyomok a garázsban, ahol B. László autója állt

Fotó: Bors

A bírónő után a Bors is feltette a kérdést a vádlottnak, vajon hogy került oda a vérfolt, ha állítása szerint úgy tudta, Fanni csak túlitta és túlszívta ma­gát, ami alapesetben nem okoz vérzést.

A vérfoltot is megmutatták tegnap a tárgyaláson

Fotó: Bors

„Hogy mekkora vérfolt volt ott, arról egyik dokumentumban sincs adat, csak annyi, hogy vértöredéket találtak. Az egy koszfolt is lehet, ami félrevezető… Nagy vérről szó sem volt soha az ügyben, annyit pedig mindig is mondtam, hogy folyt az orra vére, amit a barátnője, B. Erika törölgetett is. De én nem vettem észre, hogy Fanni vérezne. Lélegzett és nyöszörgött” – mondta a Borsnak B. László, aki elképesztő nyugalommal és magabiztossággal válaszolt a bíróság kérdéseire.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?