SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő, mibe kezdett Gáspár Bea, Győzike testőrként védi

Nagy fába vágta fejszéjét Gáspár Bea! Győzike köztudottan konyhatündér felesége kitalálta, hogy bárkihez szívesen átmegy összedobni egy könnyű nyári vacsorát vagy akár egy ötfogásos menüt, aki megrendeli. Bea fő célja, hogy azok is megismerhessék a magyar-roma fúziós gasztronómia csínját-bínját, akik esetleg egyáltalán nem konyítanak a főzéshez. Bea persze tudja, hogy nem veszélytelen betoppanni egy idegen ember lakásába, ezért egy komplett stábbal megy majd. A stáb egyik tagja pedig nem más, mint Gáspár Győző, aki több, mint testőrként tart vele.
  • Szerző: Doris

A telt házas borvacsorák után újabb merész ötlettel rukkolt elő Gáspár Bea, akiről köztudott, hogy mesterien forgatja a fakanalat. A konyhaművész egy hirtelen ötlettől vezérelve hirdette meg az Instagramon, hogy bárkihez házhoz megy főzni, aki szeretné egy vacsora után megnyalni mind a tíz ujját. Persze Bea sem Teréz anya, így nem karitatív céllal vezérelve készítené el az ínycsiklandozó fogásokat, igaz, fix árat nem tudott mondani, hiszen rengeteg mindentől függ, hogy mennyire mélyen kell a zsebébe nyúlnia a megrendelőnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Még nem végeztem piackutatást, de az biztos, hogy több tényezőtől is függ a szolgáltatás ára. De természetesen mindent megbeszélek előre az illetővel. Ha csak néhány utcával arrébb kell mennem, akkor természetesen sokkal olcsóbb a dolog, mintha egy távoli településre hívnának. De az is számít, hogy hány főre kell főznöm, és hány órát töltök a családnál. Kérhetik azt is, hogy én szerezzem be a hozzávalókat, de ez persze plusz költséggel jár. Megmondom őszintén, hogy hirtelen jött az egész ötlet, de egy bátor nő vagyok, belevágok” – kezdte a nak Bea.

Bátorságra pedig szüksége is lesz, hiszen cseppet sem veszélytelen nőként felmenni idegen emberek lakására. Bea ezt pontosan tudja, mégsem aggódik, hiszen Győzike, amikor csak tud, vele tart majd, és testőrként vigyáz majd a feleségére.

Ő a férjem, a testőröm, a védelmezőm. Bízom benne, hiszen a Romantic-kal már rengeteg fellépésen van túl. Ott sem engedte, hogy a lányoknak, Völgyi Zsuzsinak és Kunovics Katinkának akár a haja szála is meggörbüljön, be se mentek olyan helyre, ahol tartaniuk kellett volna valamilyen atrocitástól. Győző egyébként rendkívül szórakoztató személyiség, már csak ezért is jó, ha velem jön. Természetesen egy sofőr is kísér majd, hátha kedvem támad inni egy pohár bort. Viszont, miután elkészült a menü, én fogom magam és a cuccaim, és indulok is haza. Nem maradok ott dorbézolni” – jelentette ki Bea, akinek arra is frappáns válasza lenne, ha az egyik férfivendég túlságosan felbátorodna, és megfogná a fenekét!

„Elrabolni biztos nem fognak a nyolcvan kilómmal, de ha valaki, ne adj isten megfogná a hátsóm, akkora pofont kapna, hogy azt soha nem felejtené el!”

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?