SZTÁRDZSÚSZ

Ellepték a világsztárok Budapestet

Több hollywoodi híresség is forgat, vagy forgatott fővárosunkban az elmúlt hónapokban, és szinte mindegyikük posztolt képet közösségi oldalán erről.
  • Szerző: Ripost

Van, aki testőrrel, van, aki egyedül járta be Budapestet, de abban mind egyetértenek, hogy a város gyönyörű és a magyar emberek nagyon barátságosak.

Jammie Fox állandóan bohóckodik

Szinte naponta tölt fel vicces fotókat és videókat Instagram-oldalára Jamie Fox, aki múlt héten érkezett magángéppel Budapestre legújabb filmje, a Robin Hood forgatására. Az Oscar-díjas színész már a landolás után megosztott egy képet, ahogy leszáll a gépről, majd egy videót, amit a repülőtér WC-jében készített. De a legviccesebb fotója mégis az, amelyen majdnem meztelenül élvezi a napsütést a budapesti hóban.

Jennifer Lawrence a hotel ablakából posztolt

Hiába igyekezett a testőre és a stáb tagjai rejtegetni a rajongók elől, mégis fotósunknak kétszer is sikerült lencsevégre kapnia a Golden Globe-díjas világsztárt. Pedig a stábtagok szerint, ahogy megérkezett a forgatási helyszínre, vagy bárhova a városban, egyből három esernyővel igyekeztek eltakarni őt, amikor kiszállt a kocsiból. Õ a Facebook-oldalán osztotta meg az elnöki lakosztály ablakából a csodálatos, kivilágított Lánchídról képet, amikor itt forgatta a Sparrow című kémthrillert.

Harrison Ford mindenkivel szívesen fotózkodott

A világsztár, ahogy megérkezett a Szárnyas fejvadász 2. forgatására Budapestre, azonnal keresett egy bicikli szervizt, hiszen szabadidejében szívesen barangol kerékpárjával. Olyannyira összehaverkodott a bringaboltosokkal, hogy nemcsak többször betért hozzájuk, közös fotókat készítettek, de mielőtt elutazott, még beugrott hozzájuk elköszönni. De betért egy étterembe is, sőt, kinyittatta Anda Emília divattervező boltját is, ahonnan három táskányi női ruhával és ékszerrel távozott.

Tom Hanks beleszeretett egy kispolskikba

Oscar-díjas színész nagyon megszerette Budapestet, azalatt a fél év alatt, amíg itt forgatta az Inferno című filmjét. A város szépségén és magyarok kedvességén kívül az tetszett neki a legjobban, amikor egy éjszakai felvételről kiszállt a kocsiból, mindenfelé gyönyörű bicikliző lányokat látott. De beleszeretett egy  kispolskikba is, több olyan fotót is posztolt oldalán, amelyen az apró kocsi mellett áll. Ezt látva, egy lengyel kisváros lakói elhatározták, hogy összedobják a pénzt és ajándékba adnak neki egy ilyen járgányt.

Rowan Atkinson észrevehetetlen volt

A Mr. Beanként befutott színész több héten keresztül forgatta a Maigret sorozat jeleneteit, de szinte sehol nem bukkant fel. A lakókocsija mindig a forgatási helyszín előtt állt, állítólag sokat sétált a városban, ő nem hozott magával testőrt, elvegyült a tömegben. A stábtagok szerint roppant kedves volt mindenkivel. Õ a forgatási helyszínről posztolt egy képet, amit a magyar stábtagok építettek fel.

 

Ryan Gosling egy amerikai talkshow-ban dicsérte Budapestet

A világsztár feleségével és kutyájával érkezett hazánkba, ahol Harrison Forddal közösen a Szárnyas fejvadász 2. részét forgatták. De míg kollegája mindennap feltűnt valahol és mindenkivel szelfizett, addig Ryannel csak néhány rajongó tudott közös képet csinálni. Neki feleségével sikerült úgy bejárniuk a várost, hogy szinte senki nem ismerte fel őket. De a világsztárnak annyira megtetszett fővárosunk, hogy Jimmy Kimmel éjszakai talkshow-jában agyondícsérte, és azt mondta, még biztosan visszatér.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?