SZTÁRDZSÚSZ

Élő adásban borult ki a világhírű színész, aggódnak a rajongók!

A 43 éves világsztár teljesen kikelt magából! Káromkodott és szinte zokogásban tört ki. Az elképedt rajongók később a közösségi oldalakon fejezték ki aggodalmukat, hiszen így még sosem látták kedvencüket!
  • Szerző: Doris

Élete talán legmegdöbbentőbb interjúját adta Ben Affleck! A népszerű színészt az HBO egyik vadiúj talkshowjába hívták, ahol egy amerikai sportújságíró, Bill Simmons vendége volt - számolt be róla a Mirror.

A beszélgetés egészen addig kellemes hangulatban telt, amíg Simmons szóba nem hozta az amerikai profi fociliga tavalyi nagy botrányát, ami miatt rengeteg büntetést kiosztottak.

Az óriási sportfanatikus Affleck hirtelen magából kikelve káromkodni kezdett. Szinte őrjöngve fejtette ki véleményét a kínos üggyel kapcsolatban!

Ez a valaha volt legnagyobb f*szság, a legkib*szottabb sportbotrány, ami az utóbbi években kirobbant! Tiszta hülyeség az egész!

- fakadt ki indulatosan, majd hozzátette, az egészet egy lejáratókampánynak tartja.

A tapasztalt műsorvezető döbbenten nézte a színész kirohanását, a rajongók pedig aggódó posztokkal árasztották el a közösségi oldalakat.

Ilyennek még sosem láttam Ben Affleck-et! Vajon mi történhetett vele?

Kérdezgették a tanácstalan netezők, akik közül többen meg vannak róla győződve, hogy a kétszeres Oscar-díjas részeg volt. Affleck egyelőre még nem kommentálta a kínos jelenetet.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?