SZTÁRDZSÚSZ

Emilio vallomása: Nagy szükségem volt már erre

Emilio és családja már nagyon régóta vártak arra a pillanatra, amikor ellátogathatnak barátaikhoz, akik éttermet üzemeltetnek a belvárosban. Végtelen boldogság járta át a család minden tagját a nagy találkozáskor.
címkék:
  • Szerző: Doris

Alig tudja elhinni Emilio és családja, hogy az oltással eggyel közelebb kerültek ahhoz, hogy visszakapják a járvány előtti életüket. Ennek egyik „bizonyítéka”, hogy a nemrég újranyitott éttermek egyikében ismét tiszteletüket tehették.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Emilio vallomása: Nagy szükségem volt már erre

Fotó: Sláger TV

„Olyan, mintha egy fogságból szabadulnék ki! Legszívesebben minden étterembe, ami itt a Gozsduban található, beülnék. Végre látok itt valami életet, mosolygó embereket, hallok zeneszót, ez valami csoda” – mondta Emilio, aki alig tudott betelni a szabadság érzésével.

„Nem az a lényeg, hogy megigyunk egy ásványvizet vagy együnk valamit egy étteremben. Hanem az, hogy kimozdulva, más formában lehetünk végre együtt. Találkozhatunk a barátokkal, beszélgethetünk úgy, hogy nem a monitoron látom őket, hanem egymás szemébe tudunk nézni, együtt, egy asztalnál. Kell ez a fajta kontaktus, teljes érzelmi katarzisban vagyok ettől, hogy eljöhettünk hozzájuk, ráadásul egy étterembe. Annyira nagy szükségem volt már erre, mint sivatagi szomjazónak egy pohár vízre” – mondta az énekes, akinek felesége is úszott a boldogságban a baráti látogatásnak köszönhetően.

„Nehéz közel fél év volt ez mindenkinek. Minket leginkább az Istenbe vetett hitünk segített át rajta. Egymásba kapaszkodtunk, egymást bátorítottuk. Elképesztően jó érzés, hogy eggyel közelebb kerültünk a »normálishoz«. Arról nem is beszélve, hogy micsoda felüdülés, hogy ezúttal nem nekem kellett főznöm, hanem elém tették a kész ételt. Méghozzá azt, amelyre hónapok óta vágytam, sőt még álmodtam is róla. Engem a sólettel kenyérre lehet kenni” – vallotta be a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?