SZTÁRDZSÚSZ

Óriási meglepetés: hamarosan egy család lesz Erdélyi Mónika és a magyar énekesnő

Erdélyi Mónika és Judy, a Groovehouse énekesnője évtizedes barátságot ápolnak egymással. Annyira szoros a köztük lévő kapocs, hogy fontos döntést hoztak.
címkék:
  • Szerző: ripost

A magyar sztárvilág egyik legmeglepőbb és legtartósabb barátsága fűzi össze az énekesnőt és a műsorvezetőt. Judy és Erdélyi Mónika a humor és a hasonló értékrend miatt találtak egymásra közel húsz éve.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A két barátnő az évek során komoly veszekedéseken, mosolyszüneteken is átesett, de végül mindig kibékültek. Éppen ezért úgy döntöttek, szorosabbra fűzik a barátságukat: Mónika szeretné, ha tizenhárom éves lányának, Mukli Mollinak Judy lenne a keresztanyja.

Erdélyi Mónika és Judy hamarosan egy család lesznek

Erdélyi Mónika és Judy hamarosan egy család lesznek (Fotó: TV2)

„Ez egy nagy dolog ám, felelősségteljes vállalás a keresztanyaság. De Molli nagyon örül, repdes” – reagált a felvetésre Judy.

„Úgy tartják, hogy azért nagyon fontos a keresztanya, mert ha az anya nem tudja valamiért ellátni a feladatait, akkor jön a keresztanya. Judy nekem olyan, mintha a testvérem lenne. Nekem nincs vér szerinti testvérem, de őt bármikor felhívhatom és meghallgat. A legnagyobb biztonságot a család nyújtja. Ha a család nincs mindig ott, akkor ő ott van” – magyarázta Mónika.

Ráadásul a két lányuk, Molli és a tízéves Maja is összebarátkoztak, így örömmel szerveznek négyesben közös programokat.

A Tények Plusz videóját itt tekintheted meg:

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?