SZTÁRDZSÚSZ

Erre ki számított? Így reagált Hódi Pamela szitkozódására Berki Krisztián

Nos, az ilyesfajta válasz egészen mostanáig nem volt jellemző az izomcelebre. Igazi kezesbárány lett a felesége, Mazsi mellett.
  • Szerző: Ripost

A minap felrobbantotta az internetet Hódi Pamela könnyfakasztó vallomása. A sztáranyuka az Instagram-oldalára feltöltött videójában mesélt a magánéletéről, és azt is elmondta, hogy kislánya édesapjának a felesége, Mazsi „havi egyszer felidegesíti, hol privátban, hol a médiában. Azzal, hogy több akar lenni, mint egy barátnő, a lányom életében” – magyarázta Pamela, akinek a válaszra ezúttal sem kellett sokáig várnia. Berki Krisztián szintén az Instagram-oldalán, de a tőle nem igazán megszokott stílusban reagált Pamela szavaira. Bejegyzésében igazából újfent szerelmet vallott feleségének, aki szerinte a legtökéletesebb, legbájosabb nő a világon, aki azért nem áll ki most magáért, mert nem akar folyamatosan vitatkozni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Egy nő, aki őszintén szeret egy családot. Egy nő, akivel azt éreztetjük, ő is a család része. Egy nő, aki előrébb helyez minket saját magánál. Egy nő, akit emiatt sokan bántanak. Egy nő, aki hisz a sorsban és abban, hogy minden okkal történik. Egy nő, akiről ő elmondja őszintén a véleményét. Egy nő, aki visszajelzést kap tőle, mikor vele van. Egy nő, aki felé vannak érzései, és ezt ő ki is mondja. Egy nő, akinek ő magától azt mondja, szeretlek. Egy nő, aki nem fog kiállni most magáért, de ennek csakis ő az oka. Egy nő, a feleségem és ő, a kislányom.”

❤️Egy Nő ,aki őszintén szeret egy csalàdot... egy Nő akivel azt éreztetjük ő is a csalàd része...egy Nő, aki előrébb helyez minket saját magánál... egy Nő akit emiatt sokan bàntanak... egy Nő aki hisz a sorsban... és abban, hogy minden okkal történik.... egy Nő akiről Ő elmondja őszintén a véleményét ❤️ Egy Nő , aki visszajelzést kap tőle, mikor vele van... ! Egy Nő, aki felé vannak érzései és ezt Ő ki is mondja 🙏🏻 Egy Nő, akinek Ő magától azt mondja ,,szeretlek”! Egy Nő aki nem fog kiállni most magáért...de ennek csakis Ő az oka! ❤️Egy Nő, a feleségem és Ő, a kislányom❤️

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?