SZTÁRDZSÚSZ

Botrány a királyi családban: 3 alulöltözött nővel kapták lencsevégre a hercegnő férjét

Tele van az internet azokkal a fotókkal, amik Eugénia hercegnő férjéről és három feltűnően csinos nőről készültek.
  • Szerző: szbd

Áll a bál a brit királyi családban! Az internet tele van azokkal a fotókkal, amik Eugénia hercegnő férjéről, a 35 éves Jack Brooksbankról és három feltűnően csinos nőről készültek egy luxushajó fedélzetén.

Eugénia hercegnő jelenleg Windsorban tartózkodik az 5 hónapos babájukkal, férje azonban részt vett a hétvégén, Caprin egy jótékonysági bálon. Ezzel önmagában még semmi gond nem lenne, a férfi elvileg dolgozott: ő a Casamigos tequila márkanagykövete és az Unicef Summer Gála egyik szponzora, ezért is vett részt az eseményen.

Három nő társaságában szórakozott egy luxushajón Eugénia hercegnő férje

Három nő társaságában szórakozott egy luxushajón Eugénia hercegnő férje
Fotó: Northfoto

Most azonban előkerültek felvételek a pénteki napról. Így derült ki, hogy Jack aznap egy jacht fedélzetén pihent 3 feltűnően csinos nő társaságában.

Vele volt Rachel Zalis, egy női magazin egykori szerkesztője; Maria Buccellati modellből lett divatnagykövet és Erica Pelosini olasz modell.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Middleton Fans ? (@katemiddletonfanss) által megosztott bejegyzés

Utóbbi nem nagyon zavartatta magát a fedélzeten: bikinialsót és felül egy törülközőt viselt, ám azt időnként levette, így félmeztelenül szórakozott a hercegnő férje és a többi nő társaságában.

Egy bennfentes szerint Eugénia azért nem tartott férjével, mert az „üzleti útra” ment oda. A férfi feladata ugyanis az volt, hogy képviselje az italmárkát, amit 2013-ban George Clooney és Cindy Crawford férje, Rande Gerber alapítottak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

?????? ?????? (@meghanmarkle_fan) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?