SZTÁRDZSÚSZ

Csúfos bukás az Exatlonban, ezt ki gondolta volna?

Nincs mit szépíteni, a Kihívók alulmúlták önmagukat, ami a Bajnokok elsöprő sikeréhez vezetett.
címkék:
  • Szerző: Doris

Nem várt fordulatot vett szerda este a TV2-n látható Exatlon Hungary, a végjáték első fordulójában ugyanis a Kihívók csúfos vereséget szenvedtek a Bajnokokkal szemben, valósággal leiskolázták őket. A Bajnokok eddig soha nem látott, 10:0-ás győzelmet arattak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csúfos bukás az Exatlonban, ezt ki gondolta volna?


Fotó: TV2

„Mi próbáltuk a maximumot hozni a pályán, de a bajnokok valahogy jobban ráéreztek erre az ügyességire, ez az ő feladatuk volt. A higgadtság és a gyorsaság is megvolt részünkről, de a jelek szerint nem eléggé. A végéhez közeledve egyre nő a teher, hiszen nem szeretnénk senkit elveszíteni, így a végjátékok során még inkább görcsössé válunk. Fókuszáltan át kell beszélnünk a problémákat, mindenkire kellő időt szentelve” – vonta le a tanulságot csalódottan Ákos, hozzátéve, mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy ne közülük essen ki valaki.

A vereséget követően Gréti is szomorúan összegezte a történteket.

„Én sajnos nem futhattam, de azt gondolom, hogy egy olyan ügyességi, amire rá kell érezni, nekünk, kihívóknak kevésbé megy. Valahogy nincs olyan felkészültségünk, hogy ilyenkor technikával, és ne érzésből ugorjunk neki a feladatnak. Mindenkinek extra terhet jelent, hogy közeleg a döntő, de próbáljuk leküzdeni ezt a nyomást. Szerintem jó, hogy nap végén át tudjuk beszél a hibákat, de talán jobban megfogadhatnánk egymás tanácsait” – merengett Gréti.

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?