SZTÁRDZSÚSZ

Ezt gondolja valójában Franciról az Exatlon versenyzője

Krisz a Bajnokok közül az egyetlen, akik a kezdetektől versenyben van. Most őszintén elmondta a véleményét.
címkék:
  • Szerző: Doris

Krisz vitathatatlanul sokat változott a TV2-n látható Exatlon indulása óta. Saját bevallása szerint is komolyodott, határozottabb lett, már tudja, hogy olykor bizony muszáj a sarkára állnia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Te gondoltad volna? Ezt gondolja valójában Franciról az Exatlon versenyzője

Fotó: TV2

A jellemfejlődést részben Francinak, azaz Szabó Franciskának köszönheti, akitől rengeteget tanult.

„Francitól sokat tanultam, az egész csapat tanult, a legfontosabb, az a hit. Rengeteg történetet, személyes élményt mesélt arról, hogy a hite mennyi mindenen segítette át. Ezek annyira megindítóak, meghatóak voltak, hogy bennem is elindított egy folyamatot és segített abban, hogy elkezdjek hinni magamban is és a csapatban is. Nagyon sokat segített ezzel nem csak nekem” – ismerte el Krisz, aki azt is kifejtette, miért előny, ha valaki kemény is tud lenni, amikor a helyzet azt megkívánja.

„Úgy gondolom, hogy kell néha egy erőskezű személy, aki a csapat érdekében visszatereli a versenyzőket a helyes irányba, amit nem lehet finomkodva megtenni, mert sokszor az ember csak a kemény szavakból ért és az indítja meg azokat a folyamatokat, ami ahhoz kell, hogy összeszedje magát. Így ez egy szükséges dolog, lehet hívni rossznak, mert nem jó érzés erősebb szavakat használni, de szükség van az ilyen pillanatokra, mert van, hogy az embert vissza kell terelni”

- véli a Bajnok.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?