SZTÁRDZSÚSZ

Exkluzív fotó: Így ünnepelte születésnapját a magyar luxusfeleség

Nem kapott luxusautót, helyette partibuszban ünnepelte 40. születésnapját Köllő Babett.
  • Szerző: Ripost

Ötven ember ünnepelte Köllő Babettet születésnapján. A Csak show és más semmi sztárja, október 30-án lett kereken negyvenéves, de Babett már egy héttel korábban, szombaton megtartotta a szülinapi partiját.

Tavaly ilyenkor még arról álmodott, hogy a jeles eseményre egy 25 milliós luxusautót kap ajándékba férjétől, ám kiderült, erről a vágyáról mostanra lemondott.

"Évek óta nagy álmom volt, hogy legyen egy Porsche Panamerám. Mondtam a férjemnek, hogy a 40. születésnapom egy olyan kerek évforduló, amire mindenképpen szeretném ezt az autót és bíztam benne, hogy ez így is lesz, de végül lebeszéltek róla. Egy közeli barátunk szerint ez az autó túlságosan polgárpukkasztó, itthon Magyarországon nagy eséllyel csak arra lenne jó, hogy mindennap megkarcolják az utcán. Nem akarom kivívni az emberek haragját, így megbarátkoztam a gondolattal, hogy nem lesz ilyen verdám” – árulta el Babett, aki úgy érzi, jól sikerült a születésnapja.

"Az összes barátom eljött, hatalmas élmény volt. Igaz, a sérülésem miatt csak mankóval tudtam mozogni, de ez sem vette el a kedvemet. Ötvenen voltunk, egy úgynevezett „partibusszal” vágtunk bele az éjszakába. Mindenki nagyon élvezte a panorámás diszkózást és a finom italokat. Miután átszeltük a belvárost, az egyik legnívósabb szórakozóhelyre mentünk”– áradozott Babett, aki rengeteg személyes ajándékot kapott, legfőképp élményekkel gazdagították a barátok, de a legnagyobb meglepetés mégis otthon várta.

Ha tudni szeretnéd, ki várta otthon a Csak show és más semmi sztárját, olvasd el a %% pénteki lapszámában.

És ezeket olvastad már?