SZTÁRDZSÚSZ

Exkluzív részletek: Egy hétig ünnepel a 80 éves Korda György

A legendás táncdalénekesnek könny szökött a szemébe, amikor megkapta Orbán Viktor köszöntőlevelét.
  • Szerző: Doris

Hetedhét országra szóló mulatozással ünnepel Korda György, aki pénteken töltötte be 80. életévét. A legendás táncdalénekes a %%-nak elárulta: el sem hiszi, hogy így elszaladtak az évek, lélekben ugyanis fiatalabbnak érzi magát!
 

Pénteken már kora reggel óta percenként csörgött Korda György telefonja, a születésnapos énekes alig győzte megköszönni a sok gratulációt és jókívánságot. A felfokozott érdeklődés persze nem meglepő, hiszen a 80. születésnap valóban óriási mérföldkő a legendás énekes életében. Korda ennek megfelelően meg is adja a módját az ünneplésnek. Egy héten keresztül tart a banzáj, melynek során felesége, Balázs Klári, a család és a legjobb barátok mellett az ország legfontosabb emberei is felköszöntik.

„Furcsa érzések kavarognak bennem, el sem hiszem, hogy ennyi idős vagyok. Úgy izgulok, mint egy gyerek! Már péntek délelőttig három tortát kaptam! Január 3-án, csütörtök este kezdődött: egy pókerpartin ünnepeltek meg először a barátaim, péntek délben pedig állami köszöntésben részesültem. Ezt követően péntek este folytatódott a buli a Korda Piano Bárban” – mesélte lelkesen lapunknak az ünnepelt.

A kerek évfordulóról Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor is megemlékezett. Egy olyan születésnapi köszöntőlevelet küldött Kordának, amit péntek délután Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, országgyűlési képviselő adott át a nevében.

„Megmondom őszintén, könny szökött a szemembe! Bár még soha nem találkoztam személyesen Orbán Viktorral, sorai tele voltak érzelemmel és szeretettel. Nagyon meghatódtam”

– mondta a %%-nak az ünnepelt.
 

Ám a partisorozat ezzel még nem ér véget! Jövő héten is több napon keresztül tart majd Korda ünneplése.

Hogy hol és miként folytatódik Korda György 80. születésnapjának köszöntése, az kiderül a %% napilap mai számából.

És ezeket olvastad már?