SZTÁRDZSÚSZ

Ez a legmegbízhatóbb maszk Csősz Bogi szerint

Csősz Bogi a Metropolnak arról beszélt, hogy szerinte a biztonságos karácsonyozásnak a kulcsa a maszkviselés, de nagyon nem mindegy, hogy mivel fedjük el az arcunkat!
  • Szerző: Ripost

„Azt látjuk, hogy az oltás mellé még mindig fontos a maszk is, mint egy másik védekező eszköz a megbetegedés ellen. Bárhol járunk a világban, a zsúfolt helyeken mindenki maszkban van, hiszen magunkat és szeretteinket is így tudjuk megóvni” – mesélte a Metropolnak Bogi, aki elárulta, hogy az általuk gyártott úgy nevezett KC vírusmaszknak pont az az előnye, hogy nagyobb védelmet tud nyújtani.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A korlátozásokkal beindult a kereslet

„A KC maszk kétirányban véd, ami azt jelenti, hogy a maszkon keresztül se ki, se be nem jutnak az akár a Covidnál is kisebb méretű vírusok és baktériumok. A maszkok alászívása is fontos, és az, hogy újrahasználható legyen, hogy ne terheljük a környezetet még több hulladékkal” – tette hozzá Bogi.

„Sajnos az látszik, hogy az idei ünnepek sem lesznek felhőtlenek, ezért is elengedhetetlen a tudatosság” – magyarázta a sikeres üzletasszony, aki szerint az eladásaikból egyértelműen látszik, hogy az emberek elkezdtek elővigyázatosabbak lenni, és valóban hatékony maszkokat keresni.

„Ahogy jöttek a szigorítások, és az újabb vírus variánsok, úgy nőtt a kereslet a maszkunkra. A legtudatosabbak az egész családnak beszerezték a maszkokat, és már csak a szűrőket rendelik hozzá.”

Fotó: Markovics Gábor/Ripost

Adományokkal szeretnének segíteni

Bogi elárulta, hogy szívügye a hazai egészségügy segítése.

„Legelőször tavaly a Mosonmagyaróvári kórháznak adományoztunk, mivel ott van a székhelyünk és szerettünk volna segíteni a covid osztályon. Azóta már több mint 10 magyar kórháznak küldtünk maszkokat, intézményenként kb. 50-100 darabot. Ezekben csak a szűrőket kell cserélni, de új maszkot már nem kell vásárolni” – árulta el Bogi, aki elmondta, hogy ezeknek az adományoknak nagy része a Semmelweis egyetemeinek ment, de küldtek például a Bókai Klinikának, a Miskolci Megyei Kórháznak, a Szent János kórháznak, sőt még alapítványoknak is. Bogi elárulta, hogy szívügye a hazai egészségügy segítése.

Akciósan a diákoknak

Bár még csak tárgyalnak az ötletről, de az üzletasszony szeretné ha az orvosi egyetemen tanuló diákok olcsóbban juthatnának a maszkokhoz, mivel a tanulmányaik nagy része gyakorlati és fokozottan ki vannak téve a fertőzésveszélynek.

„Szeretnék egy elérhető megoldást biztosítani, mert fontos, hogy folytatni tudják a tanulást!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?