SZTÁRDZSÚSZ

Ez durva! Olimpikonok autójával jár Demcsák Zsuzsa?

Éppen egy éve annak, hogy 32, a riói olimpiára készülő nagy reménységünk beülhetett egy-egy nagy értékû luxusautóba, szponzori támogatás gyanánt. Valahogy Demcsák is befért a sorba.
  • Szerző: Buster

Az úgynevezett Rió Klub olyan sportolókat támogat az Audi A3 Limuzin modelljével, mint Kapás Boglárka, Varga Attila, Verrasztó Dávid. A remek sportembereket az köti össze, hogy társaikkal együtt szép reményekkel készülhetnek a közelgő olimpiára.

Ezzel a szép gesztussal nincs is baj, de az már kérdéses, hogy a kezdeményezés kreatív igazgatójaként megjelölt TV2-s műsorvezető miért is jár pontosan ugyanolyan autóval, melynek még a rendszáma is illeszkedik a sportolók álttal használt kocsik sorába. A furcsaságot a Bors szúrta ki a Rió Klub honlapján, és bár próbálták elérni a felajánló cég vezetőjét, ez nem sikerült. Ugyanakkor beszéltek a MOB főtitkárával, Szabó Bencével, aki meglepődött a hír hallatán.

"Nem tudtam róla, nekem ez teljesen újdonság. Erre a pénzt Tóth Tamás szerzi, nem a MOB"- mondta Szabó, aki Demcsák szerepéről is beszélt.

Volt idő, amikor volt szerepe, és volt, amikor passzív volt, illetve jó ideje az is

- fűzte hozzá a sportvezető.

A lap felkereste a Mokka háziasszonyát is, aki állítja, nem szponzorációs autót használ, hiszen ő megvásárolta a méregdrága autót, melyet most nem vezethet, hiszen ittas vezetésért bevonták jogosítványát. Ezt bizonyítandó át is küldött egy iratot, de abból nem derül ki egyértelműen, hogy milyen járműre is fizetett ki vételár- előleget.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?