Létrehozva: 2015.12.09.

Ez kell ahhoz, hogy bekerülj a ValóVilágba!

Hétfõ este jelentette be az RTL Klub, hogy újra képernyõre kerül a ValóVilág. Azt ígérik, hogy a csatorna a mostani évaddal egy új korszakot nyit majd a hazai tévézésben, ugyanis minden eddiginél izgalmasabb lesz a mûsor. Egykori VV-seket kérdeztünk arról, mit tanácsolnak a leendõ villalakóknak, hogy õk legyenek azok, akik a végén mindent visznek.

ValóVilág powered by Big Brother néven tér vissza az RTL Klub legendás realityje a képernyőkre. A valóságshow a 8. szériáját tapossa majd az RTL csoport csatornáin, de most valami teljesen mással készülnek a szerkesztők. A bejelentés kapcsán Gönczi Gábor azt mondta, hogy ezzel a műsorral egy új korszak nyílik a magyar televíziózás életében.

Tehát hét sikeres évad után, 2016-ban teljesen új szabályokkal tér vissza otthonainkba a ValóVilág. A hazai valóságshow-formátum elemei továbbra is megmaradnak, de a világszerte sikeres Big Brother szabályaival ötvözik. Azt egyelőre még nem tudni, hogy ez mit jelent.

 

Hamarosan...

Szerző: Való Világ2015. december 7.

Az biztos, a valóságshow továbbra is komoly kihívás lesz minden versenyző számára. Ugyanis a bezártság és a kiszolgáltatottság elképesztő erővel hat az emberre, ahogy az is, hogy minden lépését kamerák figyelik. Persze előbb még be is kell kerülni a műsorba! Ennek legfontosabb praktikáiról sikeres valóságshow-hősöktől, egykori VV-sektől érdeklődtünk.

Molnár Anikó a reality második szériájában mutatkozott be 2003-ban, és egészen a döntőig jutott, sőt majdnem meg is nyerte a műsort. Ugyanebben az évadban ismertük meg a ma már sikeres rapperként és műsorvezetőként dolgozó Majkát is. VV Anikó igazi veteránnak számít a valóságshow-k világában, ugyanis a Nagy Õ című műsorban is szerepelt. Szóval érdemes megfogadni a jelenleg kozmetikusként ténykedő híresség tanácsait.

"Én például a válogatáson sem voltam hajlandó levetkőzni, ami úgy látszik, hogy akkor tetszett a szerkesztőknek. Sok ember mindenre hajlandó egy kis szereplésért, de pont így csinál hülyét magából. Akkor, ott ők azt látták, hogy én nem vagyok egy bábu, akit rángatni lehet. Én azt tanácsolnám, hogy mindenki a saját erkölcsi határain belül mozogjon a válogatáson és a műsorban is. A villalét alatt pedig senki ne kezdjen el színészkedni! Egy idő után úgyis kiderül, hogy csak megjátssza magát az ember, sőt még ripacsnak is fog tűnni a nézők előtt."

 

Szögeczki Ágit VV Ágicaként ismerte meg az ország, még a műsor harmadik szériájában, ami gyakorlatilag azonnal elindult a VV2 sikere után, 2003 végén. A ValóVilág-történelem legnézettebb évadának népszerűségéhez a miskolci lány is aktívan hozzájárult. Bár először el sem hitte, hogy ő bekerülhet egy országos műsorba.

"Anyukám nevezett be anno, és egyáltalán nem vettem komolyan. Vidéki lányként természetesen hajtott az izgalom, de félvállról vettem az egészet. Azt gondoltam, hogy Szögeczki Ágnesként nem kerülhetek be, annak ellenére, hogy nagy volt a szám és cicim. Nem volt mögöttem semmilyen kapcsolatrendszer, engem ott senki sem ismert"

- kezdte a %RIPOST%-nak valóságshow élményeit az anyuka, aki ugyanúgy tett a válogatáson, mint Anikó: vagyis közölte, hogy nem hajlandó levetkőzni.

"Én végig önmagam voltam, és ez tetszett nekik. Sose produkáltam magam. Egyszer megkértek, hogy vetkőzzek le. Én mondtam, hogy nem, és ha ez a követelmény a válogatón, akkor inkább nem is költözök be a villába. De végül visszahívtak."

Ági semmit sem bánt meg a villafalak között töltött idő alatt, azonban azzal tisztában van, hogy nem tudott kibontakozni igazán az érzelmei miatt. Ugyanis VV Ágica és a villa szépfiúja, VV Leo igencsak összemelegedtek a kamerák előtt.

"Nekem a legnagyobb problémám az volt, hogy tényleg szerelmes lettem bent. Egyszerűen nem tudtam parancsolni a szívemnek, érzelmekkel teljesen máshogy viszel végig egy realityt. Én nem taktikából voltam szerelmes. Nem tudtam igazán játszani a szerelem miatt, túl érzelmes voltam. Viszont kompromisszumkész is, ezért hamar beilleszkedtem a társaságba."

A ValóVilág-veterán azt is elmesélte, hogy a műsor annyira meghatározó része volt az életének, hogy annak köszönheti mostani személyiségét, és mindig is kedves emlékként fog visszagondolni rá.

Én sosem néztem a nyereményt, de, utólag belegondolva, akkor jól jött volna. Anyagilag így is megérte a szereplés, hogy nem nyertem meg

- mesélte a VV3 egykori szereplője, aki 132 napot töltött bent a villában.

Ugyanebben a szériában tűnt fel a képernyőkön Béres Anett is, az akkor még csak 21 éves lány. Az érdi szőkeség mai fejjel azt mondja, hogy korai volt az a döntés, hogy bezárkózzon egy kamerákkal teli villába.

"A lányok ne legyenek közönségesek, én sem vetkőztem le a szerkesztők előtt. Most már például nem vállalnám be azt, hogy pucéran zuhanyozzak, ahogy anno tettem. Mikor vendégként visszamentem a villába, akkor is már bikiniben fürödtem. Akkoriban butább voltam ehhez a játékhoz. Nagyon éretlen voltam 21 éves fejjel, és egyáltalán nem taktikáztam. Ha most mennék be a villába, akkor végig taktikáznám a játékot"

- adta a jó tanácsot a leendő villalakóknak Anett.

 

Lehetséges, hogy mindegyik lány sikerének a titka a visszafogottsága volt, ugyanis egyikük sem mutatta meg testét a castingon, mégis bekerültek a villába. Bár ellenpélda is van a műsor történetében: állítólag VV Fanni teljesen ledobta a textilt a szereplőválogatáson, és ő meg ezzel érte el részben, hogy bekerülhetett a VV hetedik szériájába.

 

Sziasztok! :) Tegnapi napon a Párbajon sajnos Fanninak véget ért a játék ! :( *i*

Szerző: VV Fanni2015. február 23.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Sokkoló fotók: felismerhetetlen lett Magnum, Tom Selleck

origo.hu

Oroszország háborús üzenetet küldött Izraelnek és Iránnak

borsonline.hu

"Hiába kiabáltam, hogy állítsák meg" – piroson tekert át a hároméves kecskeméti kislány

mandiner.hu

Van egy sokkal találóbb kifejezés erre a mocskos, alávaló, szemét gazemberre

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

mandiner.hu

Nem volt jókedvében Jürgen Klopp, elmondta a véleményét Szoboszlairól is a vesztes meccs után

origo.hu

Sejtelmesen üzent Stana Alexandra

mindmegette.hu

7 isteni finom sós palacsinta, amit imádni fog a család

ripost.hu

Tart a Gulácsi-mágia, milliárdokat érhet a magyar kapus visszatérése

ripost.hu

Kiadták a riasztást: pokoli, ami erre a 4 vármegyére lesújt

ripost.hu

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Rékasi Károly olyan keményen beszólt Németh Kristófnak, hogy csak kapkodjuk a fejünket

SZTÁRDZSÚSZ

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock