SZTÁRDZSÚSZ

Ez nem semmi: Ennyit fogytak a sztárok a karantén alatt

Sokaknak, főleg a szebbik nem képviselőinek, a koronavírus miatt elrendelt karantén egyet jelent a hízással, hiszen legfeljebb a szabadban tudnak mozogni, a belső feszültséget pedig úgy vezetik le, hogy a kelleténél gyakrabban nyitogatják a hűtőt, finom falatok után kutatva. Vannak azonban olyan hírességek, akik rácáfolva a fentiekre elképesztő átalakuláson mentek keresztül és látványosan lefogytak!
  • Szerző: Doris

Fásy Zsüliett közel fél mázsát adott le

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Fásy Ádám lánya még a koronavírus első hulláma előtt kezdte drasztikus diétáját, de a karantén alatt könnyen visszaszedhette volna a ledobott kilókat. Ő azonban elképesztő akaraterővel tartja be az általa összeállított étrendet: reggelire általában joghurtot eszik cukormentes müzlivel, ebédre gyakran párolt brokkolit rizzsel, este pedig csak zöldséget. Ígymár 41 kilóval mutat alatta kevesebbet a mérleg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fásy Zsüliett (@fasyzsuliett) által megosztott bejegyzés

Schmuck Andornak a teljes ruhatárát le kellett cserélnie

Fotó: Ripost

Új nadrág, új zakó – ez volt Schmuck Andor jelszava az elmúlt néhány hónapban, a Tisztelet Társaságának elnöke ugyanis már több mint 36 kilóval könnyebb régi önmagánál. Amíg lehetett, edzőterembe is járt, de miután bezártak, leginkább az étkezésére ügyel, kedvenc fogása a nyers répa. Állítása szerint egyébként az ember mindent ehet, a lényeg, hogy ne nyelje le!

Kandász Andrea sorra kapja a bókokat

Fotó: TV2

Kandász Andreának 2019 októberében egyszer már sikerült 16 kilót fogynia az Ázsia Expressz 2 során, a karanténidőszak alatt viszont ennél is szebb eredményt ért el: 22 kilóval mutat alatta kevesebbet a mérleg. Ezt mindössze néhány hónap alatt érte el, sorra kapja a bókokat, újra magára tudja kapni régi ruháit, és az önbizalma is annyira megnőtt, hogy egy szexi, bikinis fotózást is bevállalt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) által megosztott bejegyzés

Király Linda harminc kilót fogyott

Fotó: Sulyok László / Ripost

Az énekesnő az életét mentette meg azzal, hogy kés alá feküdt, és kemény életmódváltással immár 30 kilót adott le. Lindának ehhez az eredményhez gyökeresen változtatnia kellett az életén, ami a magánéletére is kihatott. Szakított kedvesével, Zsomborral, mert tudta, hogy csak úgy változtathat, ha egy ideig kizárólag önmagára koncentrál. Bár azóta is szingli, jobb formában van, mint valaha!

Fotó: Király Linda

Adele felismerhetetlenné fogyott

Adele-t szinte fel sem lehet ismerni legújabb képein, az énekesnő ugyanis 41 kilótól szabadult meg, ennek legnagyobb részét a karanténidőszak alatt. Dietetikusa szerint több zöldséget, gyümölcsöt és „jó” szénhidrátot fogyaszt, de figyel a fehérjebevitelre is. A rajongók viszont attól tartanak, hogy átesett a ló túloldalára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés

És ezeket olvastad már?