Létrehozva: 2022.01.04.

Ez volt az év legnagyobb villantása 2021-ben

A 2021-es évet nem mondhatjuk unalmasnak, ugyanis rengeteg emlékezetes pillanatot köszönhetünk hazánk sztárjainak. Vannak, melyek mosolyt csaltak az arcunkra, sokszor együtt örültünk a hírességekkel, de volt, hogy értetlenkedve álltunk egy-egy helyzet előtt.

Az év legnagyobb botránya – Straub Dezső

Böröndi Tamás 2020 novemberi, váratlan halála óta egészen elmérgesedett a helyzet a Vidám Színpad háza táján. A teátrumot Böröndi Tamás és Straub Dezső vezették együtt, azonban a tragédia után az igazgató özvegye szó nélkül kirúgta Straubot a társulatból. A színész az internetről értesült minderről, arról is, hogy pontosan ki veszi át a helyét a vezetőségben.

„Megkérdezésem és a részemre címzett felmondás nélkül a Vidám Színpad új művészeti igazgatót nevezett ki! (...) Egyben kérem hivatalos felmondásukat is kézbesíteni, mert ez így, a Facebookon, a sorok közé rejtve méltatlan a Vidám Színpad jelenlegi, egy drámai színésznő és egy színpadtechnikus alkotta vezetői párosához! A színház vezetőinek Böröndi Tamás halála óta velem kapcsolatos eljárása, kommunikációja – illetve annak teljes hiánya – minősíthetetlen és védhetetlen” – fogalmazott Straub Dezső, ám a színház azt állítja, hogy a színész nem mond igazat. Szerintük egyértelműen közölték Straubbal a lehetőségeket, és a továbbiakban a jogi lépéseket is megteszik vele szemben, ha rontja a színház hírnevét.

Az év legnagyobb villantása – Köllő Babett

Fotó: TV2

Valószínűleg minden tévénézőnek a retinájába égett az a pillanat, mikor Köllő Babett felrohant a Sztárban sztár leszek! színpadára egy operett előadás közben. A zsűritagot annyira magával ragadta a produkció, hogy táncra is perdült, azonban azt elfelejtette, hogy a kamerák mindent rögzítenek. Azt is, ahogy épp a magasba rúgott a lábával, a szoknyája pedig teljesen felcsúszott, így mindenki belátott a lábai közé.

Az év legnagyobb bejelentése – Rúzsa Magdi

A gyönyörű énekesnő élete legboldogabb időszakát éli, ugyanis hármasikrekkel várandós. Magdi nagyon szerencsésnek érzi magát, ugyanis amikor végre eldöntötték a férjével, hogy gyermeket szeretnének, szinte azonnal bekopogtatott hozzájuk a gólya. Magdi a hármasikrek miatt veszélyeztetett terhesnek számít, ezért az ünnepi készülődést is előrehozta idén, hiszen a szentestét már kórházban töltötte.

Fotó:Végh István (VI)
Bors

„Szerettem volna nagy családot. Én is nagy családból jövök. Egy bátyám és egy nővérem van, és amikor valaki kimondja azt, hogy család, én azt látom, hogy mi olyan igazi, ízig-vérig testvérek vagyunk, akik mindent megélnek. Ez nem is összetartozás. Ez ennél sokkal több„ –mondta a Családvarázs műsorában Magdi, aki a napokban születendő gyermekei nevét is elárulta: Lujza, Keve és Zalán.

Az év legjobban várt esküvője – Majka

A celebvilág színe-java tette tiszteletét Majka és Dundika luxuslagziján, amit egy kíváncsi szemek elől gondosan elzárt borászatban tartott a sztárpár nyáron. A rapper és Hajni tíz év után mondta ki a boldogító igent. A nagy napon Pápai Joci és Caramel is koncertet adott, a férfiak egy ponton a levegőbe dobálták Majkát, a hölgyek pedig – köztük Hajni és Ördög Nóra is – a pult tetején állva is megcsillogtatták a tánctudásukat.

Fotó: Metropol

Hajni nem akármilyen ruhakölteményt viselt az esküvőn. 160 centijéhez minden szalonban található kreáció hosszú volt, a mellméretéhez pedig mindegyik kicsi, ezért úgy döntött, terveztet egyet. A különleges darabot nemhogy a férje, de még az anyukája és szeretett húga sem láthatta korábban, csak akkor, amikor bevonult benne az oltár elé.

Az év legnagyobb bakija – Gáspár Laci

2021 legkínosabb bakija egyértelműen Gáspár Laci nevéhez fűződik. Kóbor János haláláról az X-faktorban is igyekeztek méltó módon megemlékezni, de sajnos ez nem sikerült. A mentornak kinevezett Gáspár Laci próbálta a tehetségkutatóban elénekelni Kóbor és az Omega talán legnagyobb slágerét, a Gyöngyhajú lányt, de kifogott rajta a magyar zenetörténelem egyik legismertebb dalszövege. A Gyöngyhajú lányból Zöldhajú lány lett...

Az év legkínosabb jelensége – Varga Irén

Sokan keresik még a választ arra, hogy Varga Irén mit is keres pontosan a zeneiparban. A ”művésznő„ már három saját dallal is büszkélkedhet, ezeket pedig közönség előtt is előadja. Bár Irénke egyelőre nem mondható rutinos fellépőnek, ugyanis előadásai inkább kellemetlenek, mintsem szórakoztatóak. Több felvétel is napvilágot látott arról, ahogy a Mahiana Rosszalo művésznevet viselő ”énekesnő„ esik és kel a színpadon, vagy éppen a színpadról a közönsége ölébe.

Nem csoda, hogy ezek a pillanatok megihlették a magyar fiatalokat, és már rengeteg vicces fotó, illetve mém található az interneten a becsapódásokról – írja a Metropol.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

magyarnemzet.hu

Elutasították Ilaria Salis kérelmét, marad a magyar börtönben

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

hirtv.hu

Műsorváltozás: 21 órától a Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

mindmegette.hu

Íme Jamie Oliver angol húsvéti zsömléje - ezt ki kell próbálnod idén!

ripost.hu

Pár óra alatt két kisfiú kísértetiesen hasonló módon vesztette életét Kecskeméten

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

ripost.hu

Sok probléma után váratlanul különválik a TV2 házaspárja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

SZTÁRDZSÚSZ

„Ez a rész sokkal rosszabb, mint maga a műtéti fájdalom” - a Kőgazdag Fiatalok sztárja a felépüléséről vallott