SZTÁRDZSÚSZ

Ezért borult ki Csűrös Karola a születésnapján!

A Szomszédok egykori Etusa nehezen viseli az idő múlását.
  • Szerző: Ripost

Csűrös Karola egyetlen dologra tudott gondolni akkor, amikor idén január elsején felébredt: tudta, most lesz nyolcvan esztendős.

"Az egész évem el van rontva, meg vagyok bántva: most ez mi, hogy nyolcvanéves vagyok?

Harminc- és negyvenéves korom között, az szuper volt, az ötvennél kicsit kibuktam, a hatvanadik születésnapomat az egész ország ünnepelte.

A hetvenedikről a Madách Színház emlékezett meg, a hetvenötödiket meg a nyolcvanadikat már csak a családdal tartjuk" - nyilatkozta a hot! magazinnak a színművésznő.

Karolának hiányzik a régi színház, férje, Horváth Ádám rendező viszont egyáltalán nem vágyik vissza a televíziózáshoz.

"Tizenhárom évig forgattuk a Szomszédokat, és egy SMS-ben közölték, hogy nem megy tovább a sorozat. Az Életképeknél hat év után egy e-mailt kaptunk, hogy nem tartanak igényt a munkánkra."

Egy biztos pont van mindkettőjük életében, azok pedig ők maguk, egymásnak. A rendező egykor szabályosan rástartolt Karolára, de mivel még nős volt, nem történt köztük semmi. Évekkel később teljesedett be a szerelmük, az első időkben pedig albérletről albérletre költöztek.

Csűrös Karolának nem született saját gyermeke, Horváth Ádám unokáit viszont a sajátjaként szereti. A rendező lánya évek óta Amerikában él, a fia elhunyt, de menyével és az unokáival rendszeresen összejárnak, akár egy igazi család.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?