SZTÁRDZSÚSZ

Ezért kerülhet veszélybe a magyar énekesnő karrierje!

Radics Gigi egy szakmabeli szerint nagy kockázatot vállalt azzal, hogy édesapját választotta új menedzserének. Ez a döntése valószínûleg máris húsz millió forintjába került.
  • Szerző: MMB.

Radics Gigi karrierje az elmúlt években töretlenül ível felfelé, sőt már a világhírnévhez vezető első lépést is megtette. Amerikában ugyanis Quincy Jones-nál vendégeskedett, aki korábban többek közt Michael Jacksonból is világsztárt faragott.

A kezdeti tárgyalások végül nem a várakozásoknak megfelelően alakultak, hiszen a pletykák szerint nem kötötték meg a szerződést egy közös dal elkészítésére.

A Bors információ szerint ez Gigi menedzserváltásának egyik következménye, hiszen Sárdi Mariann helyett, a fiatal sztár édesapja vette kezébe az irányítást. Míg Giginek eddig nem kellett befektetnie, most körülbelül húsz millió forintot kéne fizetnie azért, hogy összehozzanak neki egy slágert.

Kell egy kis idő, mire belejövök, de az elmúlt évek jó iskolának bizonyultak.

"Itthon és Amerikában is, ahol valóban óriási befektetés egy karrier elindítása. Ehhez producerek kellenek és befektetők, akiket a megfelelő időben mozgósítani tudunk" - árulta el Radics Tamás, ám egy szakmabeli szerint nagy rizikót vállalt az énekesnő ezzel a váltással.

Hiába a világhírű zenészek, senki sem garantálja, hogy egy új dal sikeres lesz. Egyáltalán nem mindegy, hogy ki tárgyal, ki képviseli az előadót, és annak milyen szakmai kapcsolatai vannak.

"Gigi édesapja remek ember, nincs kétség afelől sem, hogy a lehető legjobbat akarja a lányának, de szerintem nagy kockázatot vállaltak azzal, hogy szakítottak a profikkal. Persze a lépésük érthető, egy menedzser komoly pénzbe kerül, ugyanakkor na­gyon sokat is tud hozni a konyhára" - jelentette ki a zenei életben jártas hozzáértő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?