SZTÁRDZSÚSZ

Ezért nem bocsát meg gázolójának Rékasi Károly

A bíróságon találkozik újra Rékasi Károly és az autós, aki elütötte.
  • Szerző: Ripost

Közel három év elteltével nézhet gázolója szemébe Rékasi Károly. Ahogy arról a %% is írt, huszonhét hónappal ezelőtt szenvedett súlyos balesetet a színész, akit motorján ütött el egy autós. Rékasi minden téren, fizikailag, lelkileg és anyagilag is megsínylette a dolgot.

Sokáig az is kétséges volt, hogy a lába egyáltalán rendbe jöhet, hiszen maradandó sérülést szenvedett, több műtéten esett át az utóbbi években.

Szerencsére azonban a színész mára jobban van, hamarosan újra dolgozik, mégis sokkolta a hír, amikor megkapta a hivatalos értesítést arról, hogy a baleset ügyét hamarosan tárgyalja a bíróság.

A gázolónak vádlottként kell részt vennie a tárgyaláson, maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozásával vádolják.

Rékasi csak azon csodálkozik, hogy ez idáig az autós nem kereste fel, így a bíróságon találkoznak majd újra. A színészt érzelmileg felkavarták az események, a Blikk-nek beszélt is erről. 

"Megbocsátani még nem tudok, de ennek nincs is jelentősége. Õ nem akart találkozni, nem érezte szükségesnek azt sem, hogy annyit mondjon: "sajnálom". Ezzel persze magáról állít ki bizonyítványt, de nekem vele nincs semmi dolgom"

- jelentette ki Rékasi.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?