Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2020.07.16.

Ezért olvadtak le olyan gyorsan a kilók a sztárokról

Összeszedtük azokat a sztárokat, akik egészségük megőrzése miatt a mesterséges fogyás mellett döntöttek, és ezt büszkén felvállalják a nagy nyilvánosság előtt is.

Gáspár Bea a gyerekei miatt vállalta a műtétet

Kissé drasztikus megoldást választott a fogyáshoz Gáspár Bea! Győzike felesége az utóbbi években 30 kilót szedett fel, és hiába diétázott vagy edzett, a súlya egyre csak gyarapodott. Orvosai figyelmeztették, hogy ha nem változtat, pajzsmirigy- és cukorbetegsége mellett a jövőben szív- és érrendszeri betegsége vagy akár vérnyomás problémái is lehetnek. Ezért komoly elhatározásra jutott és kés alá feküdt, az orvosok kétórás gyomorszűkítő műtétet végeztek el rajta. „Szeretném megérni Evelin esküvőjét és Virág ballagását is, ezért bármire hajlandó vagyok a gyógyulás érdekében” – magyarázta a hot! magazinnak Bea asszony, aki azt is elmondta, hogy már most érzi a pozitív változást, és reméli, hogy hamarosan a súlycsökkenés is beindul.

Fotó: Ripost

Másfél milliót fizetett a beavatkozásért Tóth Vera

Hosszú évek sikertelen próbálkozásai után döntött úgy Tóth Vera, hogy orvosi segítséget kér súlyfeleslegének leadásához. Az aranyhangú énekesnő négy és fél évvel ezelőtt feküdt kés alá. A műtétet követően egy videóban jelentkezett be és mondta el, hogy éveken keresztül szorgalmasan fogyókúrázott, közel egy évig minden áldott nap edzett, inzulinos injekció kúrával is próbálkozott, de egyik sem hozta meg a kívánt eredményt. „Elsősorban az egészségem miatt csináltam, mert már nem tudtam semmitől lefogyni. A szívem nem működött jól, egyfolytában éhes voltam, egy falattól is híztam. Szerettem volna én is csinos lenni, úgy gondoltam, nekem is jogom van ahhoz, hogy megéljem, milyen igazi nőnek lenni” – mondta el Vera, aki biztosan nem bánja, hogy másfél milliót kifizetett a beavatkozásért, hiszen máig 45 kilótól szabadult meg.

Több, mint 33 kilót adott le az operáció után Király Linda

Hat éven keresztül küzdött túlsúlyával Király Linda egy betegség, egy agyalapi mirigyes adenóma miatt, amely a pajzsmirigye működésére is hatással volt. Bár az énekesnő mindent megtett, de nem sikerült fogynia. Végül egy hathetes léböjtkúra verte ki nála végleg a biztosítékot, amikor fogyás helyett három kilót hízott. Linda tavaly nyáron feküdt kés alá, amiről a Mokkában nyilatkozott. „Nekem ez egy életmentő műtét volt. Az volt a döntő faktor nálam, amikor láttam, hogy milyen hosszú távú hatással van a hormonrendszerre ez a műtét. Igazából ez adott nekem egy esélyt, hogy eredménye legyen a munkámnak. Nyilván a mai napig kezelni kell gyógyszerekkel az egészségügyi problémámat, de nem lehet összehasonlítani, hogy hogyan érzem magam” – magyarázta az énekesnő, aki már több, mint 33 kilónál jár.

Megkeserítette Emilio életét a súlyfeleslege

Pár éve még 158 kilót nyomott Emilio, aki ha most rááll a mérlegre, az eszköz már csak 82 kilót mutat. Az énekes büszkén számolt be róla az Instagram-oldalán, hogy a gyomorszűkítő műtétje óta összesen 74 kilótól szabadult meg. Mint ismeretes, Emilio 2008-ban döntött úgy, hogy orvosi segítséget kér a fogyáshoz. „A hatalmas súlyfelesleg teljesen megkeserítette az életemet. Még a cipőfűzőmet sem tudtam önállóan bekötni, az állandó hát-, derék- és lábfájásról nem is beszélve. Az ízületeim is teljesen kikészültek” – mondta el akkoriban Emilio, akinek a drasztikus fogyást követően az egész ruhatárát is le kellett cserélni.

Cikizték a külseje miatt, ezért feküdt kés alá Mariah Carey

Hosszú évek súlyproblémai után megunta Mariah Carey, hogy az emberek folyamatosan a külsejével cikizik. 2017 karácsonya előtt meglepte magát egy gyomorszűkítő műtéttel, ami hetek alatt látványos változást hozott. Az ötszörös Grammy-díjas amerikai pop- és R&B-énekesnő a beavatkozás óta közel 15 kilótól szabadult meg. A műtét mellett pedig komolyan diétázni is kezdett, amiknek köszönhetően jobb formában van ma, mint bármikor korábban... Pedig idén már 50 éves lett.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tizenöt méteres óriáskígyó tartotta rettegésben Indiát

origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

borsonline.hu

Micsoda fotó! Menyasszony lett Liptai Claudia kislányából, Pankából

hirtv.hu

Hídpénzbotrány: Kiderült, hol landolhatott a Lánchíd-felújításból „kiszedett” másfélmilliárd forint

metropol.hu

Most kaptuk: balesetet szenvedett az utasokkal teli 4-6-os villamos, nagy a baj

vg.hu

Hadijelentés: megtorolták az ukrán támadásokat az oroszok

origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

travelo.hu

Visszanyerte szabadságát a meglőtt gólya

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri fotó: ilyen nagyot nőtt Berki Mazsi kislánya

SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá: Méregdrága luxusautója mellett pózol legújabb fotóján Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó

SZTÁRDZSÚSZ

Visszaéltek Tóth Gabi nevével, felháborító, mihez használták fel