SZTÁRDZSÚSZ

Ezért olvadtak le olyan gyorsan a kilók a sztárokról

Összeszedtük azokat a sztárokat, akik egészségük megőrzése miatt a mesterséges fogyás mellett döntöttek, és ezt büszkén felvállalják a nagy nyilvánosság előtt is.
  • Szerző: BDF

Gáspár Bea a gyerekei miatt vállalta a műtétet

Kissé drasztikus megoldást választott a fogyáshoz Gáspár Bea! Győzike felesége az utóbbi években 30 kilót szedett fel, és hiába diétázott vagy edzett, a súlya egyre csak gyarapodott. Orvosai figyelmeztették, hogy ha nem változtat, pajzsmirigy- és cukorbetegsége mellett a jövőben szív- és érrendszeri betegsége vagy akár vérnyomás problémái is lehetnek. Ezért komoly elhatározásra jutott és kés alá feküdt, az orvosok kétórás gyomorszűkítő műtétet végeztek el rajta. „Szeretném megérni Evelin esküvőjét és Virág ballagását is, ezért bármire hajlandó vagyok a gyógyulás érdekében” – magyarázta a hot! magazinnak Bea asszony, aki azt is elmondta, hogy már most érzi a pozitív változást, és reméli, hogy hamarosan a súlycsökkenés is beindul.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Másfél milliót fizetett a beavatkozásért Tóth Vera

Hosszú évek sikertelen próbálkozásai után döntött úgy Tóth Vera, hogy orvosi segítséget kér súlyfeleslegének leadásához. Az aranyhangú énekesnő négy és fél évvel ezelőtt feküdt kés alá. A műtétet követően egy videóban jelentkezett be és mondta el, hogy éveken keresztül szorgalmasan fogyókúrázott, közel egy évig minden áldott nap edzett, inzulinos injekció kúrával is próbálkozott, de egyik sem hozta meg a kívánt eredményt. „Elsősorban az egészségem miatt csináltam, mert már nem tudtam semmitől lefogyni. A szívem nem működött jól, egyfolytában éhes voltam, egy falattól is híztam. Szerettem volna én is csinos lenni, úgy gondoltam, nekem is jogom van ahhoz, hogy megéljem, milyen igazi nőnek lenni” – mondta el Vera, aki biztosan nem bánja, hogy másfél milliót kifizetett a beavatkozásért, hiszen máig 45 kilótól szabadult meg.

El sem hiszem, hogy eljött ez a nap is... Megyünk muzsikálni🤩🥂⚪️🔵 #tothveraquartet

Több, mint 33 kilót adott le az operáció után Király Linda

Hat éven keresztül küzdött túlsúlyával Király Linda egy betegség, egy agyalapi mirigyes adenóma miatt, amely a pajzsmirigye működésére is hatással volt. Bár az énekesnő mindent megtett, de nem sikerült fogynia. Végül egy hathetes léböjtkúra verte ki nála végleg a biztosítékot, amikor fogyás helyett három kilót hízott. Linda tavaly nyáron feküdt kés alá, amiről a Mokkában nyilatkozott. „Nekem ez egy életmentő műtét volt. Az volt a döntő faktor nálam, amikor láttam, hogy milyen hosszú távú hatással van a hormonrendszerre ez a műtét. Igazából ez adott nekem egy esélyt, hogy eredménye legyen a munkámnak. Nyilván a mai napig kezelni kell gyógyszerekkel az egészségügyi problémámat, de nem lehet összehasonlítani, hogy hogyan érzem magam” – magyarázta az énekesnő, aki már több, mint 33 kilónál jár.

Már nagyon várom, hogy meg legyen tartva a Glamour Women of the Year díjátadó❣️ ⁣ Ezt a fotózást is annyira élveztem a zseniális Glamour csapatával 🥰⁣ ⁣ #photoshoot #fotozás #glamourmagazine #glamour #hollywood #magazine ⁣#glamourwomenoftheyear #glam ⁣⁣⁣#événekesnője #singeroftheyear #awardshow ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣

Megkeserítette Emilio életét a súlyfeleslege

Pár éve még 158 kilót nyomott Emilio, aki ha most rááll a mérlegre, az eszköz már csak 82 kilót mutat. Az énekes büszkén számolt be róla az Instagram-oldalán, hogy a gyomorszűkítő műtétje óta összesen 74 kilótól szabadult meg. Mint ismeretes, Emilio 2008-ban döntött úgy, hogy orvosi segítséget kér a fogyáshoz. „A hatalmas súlyfelesleg teljesen megkeserítette az életemet. Még a cipőfűzőmet sem tudtam önállóan bekötni, az állandó hát-, derék- és lábfájásról nem is beszélve. Az ízületeim is teljesen kikészültek” – mondta el akkoriban Emilio, akinek a drasztikus fogyást követően az egész ruhatárát is le kellett cserélni.

Eddig 74 kilo minnusz‼️☀️

Cikizték a külseje miatt, ezért feküdt kés alá Mariah Carey

Hosszú évek súlyproblémai után megunta Mariah Carey, hogy az emberek folyamatosan a külsejével cikizik. 2017 karácsonya előtt meglepte magát egy gyomorszűkítő műtéttel, ami hetek alatt látványos változást hozott. Az ötszörös Grammy-díjas amerikai pop- és R&B-énekesnő a beavatkozás óta közel 15 kilótól szabadult meg. A műtét mellett pedig komolyan diétázni is kezdett, amiknek köszönhetően jobb formában van ma, mint bármikor korábban... Pedig idén már 50 éves lett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?