SZTÁRDZSÚSZ

Ezért van mindig egyedül? Nem kockáztat Hódi Pamela

A világjárvány első hullámakor kis híján tönkre ment a kapcsolatuk, még az esküvőt is lefújták. Úgy tűnik, tanultak a hibáikból, ezért a biztonság kedvéért külön vészelik át a karantén időszakát Bencével.
  • Szerző: BDF

Úgy tudjuk, egyedül, vőlegénye nélkül vészeli át a kéthetes karantént Hódi Pamela, miután kiderült, hogy megfertőződött a COVID-19 vírussal. Ezt bizonyítják azok az Instagram-oldalára feltöltött sztorik és bejegyzések is, amikben arról ír, hogy „unalmasan és lassan telnek a napjai.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

A sztáranyuka részletesen beszámolt arról, hogy miből állnak a napjai: „takarítok, ülök, fekszem, alszom, olvasok, filmezek, fürdök, dolgozom, telefonálgatok. Nagyon szörnyű ez a bezártság” - fogalmazott Pamela, akinek szavaiból is úgy tűnik, Bence valóban nincs mellette. Ráadásul a olvasója, aki a környéken lakik, arról számolt be lapunknak, hogy amióta Pamela karanténba került, Bence kocsija sem parkol a szokásos helyen. „Mindig a ház előtt áll az autója, de már napok óta nem láttam. A kocsit és őt sem” – magyarázta Melitta.

Nos, a múltban történtek miatt nem lenne meglepő, ha Pamela és Bence ezúttal úgy döntöttek, hogy külön töltik a karantén időszakát. Hiszen kis híján a szerelmespár kapcsolatába került, hogy a világjárvány első hullámánál 0-24-ben együtt voltak. „Kitört a vírus, egész nap a lakásban kényszerültünk maradni, és a másfél hónap bezártság alatt olyan gondjaink támadtak, amikkel nem tudtunk megbirkózni” – nyilatkozta a szakítás után még májusban az egyik hetilapnak. A páros azonban nem bírta sokáig egymás nélkül, közel két hónappal a kisebb mosolyszünet után kibékültek. Érthető tehát, ha nem mernek kockáztatni, és az újra felépített harmóniát nem akarják ismét gallyra vágni, és inkább két külön lakásban vészelik át ezt az időszakot.

Amint a is beszámolt róla, a sztáranyuka nyolc napja jelentette be az Instagram-oldalán, hogy bár minden óvintézkedést betartott, mégis elkapta a koronavírust. „Két hétre karanténba szorultam”- írta Pamela, aki hozzátette, semmiképp sem akart titkolózni a történtek miatt, inkább egyfajta segítségként szeretné megosztani a tapasztalatait a követőivel. Először a tüneteiről számolt be: végtag fájdalmai, orrhangja volt, amit korábban sosem tapasztalt, majd ijedten vette észre, hogy nem érzi sem az illatokat, sem az ízeket. Láza és tüdőfájdalma nem volt, mégis a biztonság kedvéért többször is teszteltette magát, miután az első negatív lett.

Megviseli, hogy nem találkozhat a kislányával

Hódi Pamela és Berki Krisztián lánya idén kezdte az első osztályt. Az édesanyját rettenetesen megviseli, amiért most betegsége miatt nem kísérheti el Natit az iskolába. „Dühít ez az egész, mert két hétre karanténba szorultam, a lányom nem lehet velem. Most kezdtük a sulit, mellette kellene lennem és mégsem tehetem. Emiatt megőrülök és nagyon fáj” – fogalmazott Pamela.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?